Cautare

535 de rezultate pentru "anca perlea" (3.03 secunde)
Lansarea candidatilor PD-L pentru sectorul 1 nu a iesit din tipicul petrecerilor campenesti, cu mici, bere, o formatie care sa asigure antrenul, dar si declaratii de acceptare a etichetelor puse de presa - Regina Asfaltului pentru Cornelia Cazacu sau Ciocu' Mic pentru Anca Constantinescu, relateaza Newusin.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a eliberat din functie pe directorul general al Autoritatii Rutiere Romana (ARR), Iancu Craciunoiu, si pe directorul general al Registrului Auto Roman (RAR), Daniel Patentasu, din cauza lipsei de implicare a celor doi in efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea sigurantei traficului.
'In topul alocarilor bugetare pentru propriile colegii de parlamentar se afla ministrii Traian Igas, Anca Boagiu si Gheorghe Ialomitianu. ... Este cazul colegiului noului ministru de interne, Traian Igas, urmat in topul generozitatii guvernului de cele in care au fost alesi Anca Boagiu (Transporturi) ori Gheorghe Ialomitianu (Finante).
Am preluat "modelul Traian Basescu", exponentul omului care vrea binele romanilor Vicepresedintele PDL Anca Boagiu le-a spus, sambata, tinerilor democrat-liberali ca, in urma cu cativa ani, ea a preluat "modelul Traian Basescu" si ca seful statului este, "pana la urma, exponentul omului care vrea binele romanilor".
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ar face bine sa se preocupe de licitatiile frauduloase, nu de contestatari, este de parere senatorul PSD, Sorin Bota.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
Banii, alocati de Agentia Nationala de Consultanta Agricola (ANCA), vin sa-i sprijine pe fermierii romani in aplicarea normelor Uniunii Europene si a codului agricol de bune practici in ferma.
„Strainii pot desfasura o activitate pe teritoriul României, în baza unui permis de munca“, a declarat Anca Trohin, inspectoare de munca la Biroul înregistrari contracte, evidenta angajatori, din cadrul ITM Dolj.
Aproximativ 33.000 de fermieri au urmat anul trecut cursurile de calificare profesionala organizate de Agentia Nationala de Consultanta Agricola (ANCA). ... Ca absolventi ai acestor cursuri, ei pot practica meserii precum cea de ciupercar, floricultor, peisagist-floricultor, pomicultor, legumicultor, viticultor, potrivit datelor ANCA.
La sedinta Consiliului au participat Emil Jascau, directorul general al Vox News, Mihai Martu - responsabil pe partea tehnica, Anca Gradinariu - responsabil pe partea de programe si Mircea Ban - cel care se ocupa de partea financiara a postului.
Contractul semnat cu firma COLAS, parte a gigantului francez Bouygues (5,6 miliarde euro cifra de afaceri anul trecut) pentru autostrada Cernavoda-Medgidia, cu o lungime de 20 de km, tocmai a fost reziliat ieri de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
Anca Boagiu:
Boagiu este multumita de stadiul lucrarilor la Autostrada A2 Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a verificat, sambata, stadiul lucrarilor de constructie la autostrada A2, intre Murfatlar si Constanta, si a declarat ca lucrarile sunt in grafic, iar pana la sfarsitul acestei luni se va putea circula pe tronsonul respectiv, pe cate o singura banda, conform termenelor asumate de constructor.
Anca Boagiu:
Ministrul Transporturilor Anca Boagiu si premierul Emil Boc au sosit in Constanta pentru a inaugura cele doua benzi de pe sensul de mers Valu lui Traian - Murfatlar, de pe Autostrada Soarelui. Ministrul Anca Boagiu a declarat:
Anca : ... Anca, Tuca nu tine cu dintii de ea. ... Nu, Anca, pentru ei nu vreau sa salvez presa. Ei trebuie sa dispara pentru ca presa sa traiasca.
De cand a aflat ca pe piata romaneasca exista unul dintre cele mai performante aparate de slabire, Anca Badiu s-a pus pe treaba. ... Astfel, am realizat ca am pierdut 5 cm in talie", a declarat Anca Badiu.
In Romania, nu exista nici un medicament din cannabis In prezent, in UE e autorizat un spray buco-faringian pe baza de extract de cannabis Romania nu a primit nici o solicitare de punere pe piata a medicamentului sativex, unicul pe baza de extract de cannabis, autorizat in aproximativ 15 tari europene, subliniaza farmacist Anca Crupariu, purtator de cuvant al Agentiei Nationale a Medicamentului.
Anca Turcasiu si Horia Varlan, adepti ai unui stil de viata sanatos, au facut deliciul unui eveniment organizat, saptamana trecuta, de Mangesius Trading pentru specialistele in farmacie si produse farmaceutice, povestind despre diete, chiar daca intre timp maestrul bucatar era preocupat sa realizeze cateva dintre capodoperele sale culinare.
Protectia PSI Calea Reconectarii Divine Authored by Anca Bogdan DESPRE CREATIE, IERARHII SPIRITUALE, PROTECTIE PSIHO-ENERGETICA, PRACTICI DE MEDITATIE & SISTEME ENERGETICE DE EVOLUTIE SPIRITUALA "Protectia Psi - Calea Reconectarii Divine" reprezinta o serie de informatii din domeniul Cosmogenezei si Ierarhiilor Spirituale, de procedee si metode de lucru pentru meditatie si protectie psiho-energetica, menite sa-i ajute si sa-i ghideze pe cei interesati de domeniul spiritualitatii si care cauta sa inteleaga rolul nostru ca rasa umana, in cadrul Creatiei lui Dumnezeu UNUL." Protectia Psiho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unui Spirit intrupat, in scopul de a se proteja pe sine sau de a proteja alte entitati, spatii, obiecte, impotriva unor agresiuni energetice venite din partea unor emitatori - Spirite intrupate sau destrupate, Entitati malefice sau Aparate psihotronice." DIN CUPRINS:
google-analytics.com