Cautare

624 de rezultate pentru "ana cozma" (4.94 secunde)
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, ii cere presedintelui Traian Basescu sa intervina in cazul sau, deoarece se considera nedreptatit in inchisoare, singurul care ar putea sa-i faca dreptate fiind presedintele. Prin interventia lui Basesesu, Cozma spera sa aiba parte de un proces impartial:
Judecatoria Sectorului 5 a acceptat ieri propunerea de eliberare conditionata a lui Miron Cozma facuta, luata saptamana trecuta, de Comisia Speciala de la Penitenciarul Rahova. Cozma mai are de efectuat 10 luni de inchisoare.
Partidul Social Democrat al Muncitorilor fondat de Miron Cozma va fi lansat in curand. ... Miron Cozma a declarat la Realitatea TV ca si-a infiintat partidul pentru ca romanii il vor presedinte.
Miron Cozma: "Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul meu!" Mircea Geoana a vrut sa intre in partidul meu, dar l-am refuzat deoarece in Partidul Social-Democrat al Muncitorilor pot ajunge doar oamenii cinstiti, afirma liderul de altadata al minerior, Miron Cozma, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
"Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani. ... Ana era o tanara draguta, inocenta, care statea in lenjerie intima in fata camerei si vorbea intr-o engleza impecabila.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, risca sa fie chemat in instanta de consilierul judetean din partea PRM Bihor Felix Cozma. ... Probabil ca a suferit o amnezie usoara sau a ametit", a declarat consilierul Cozma.
Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) critica dur eliberarea din inchisoare a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustinand ca aceasta ar arata ca "justitia din Romania are reprezentanti corupti si executanti ai politicului, ai lui Ion Iliescu si PSD".
Magistratii craioveni au decis joi ca dosarul lui Miron Cozma cu privire la contestatia de executare a mandatului de arestare emis dupa revocarea gratierii sa fie transmis si judecat de Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Afirmatia ii apartine omului de afaceri Mircea Marosy, care de trei ani se judeca pentru aproape 40 de hectare de teren cu Primaria comunei Vinatori, reprezentata de casa de avocatura "Cozma si Asociatii".
aceea de detentie a liderului minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
aEl lider maximo a al minerilor, cel care a condus Romania citeva zile, era condamnatul de mai tirziu Miron Cozma si proaspat gratiatul de ieri de catre acelasi presedinte Ion Iliescu.
Daca aceasta masura ar fi fost aplicata, poate n-am fi ajuns in aceasta situatie halucinanta, in care presedintele Iliescu emite miercuri un decret de gratiere, in aceeasi zi premierul Nastase semneaza documentul, dar vine joi si spune ca nu stie nimic, pentru ca vineri s-o dea la intors cu motivul pueril ca n-a citit cu atentie hartia pe care si-a pus apostila, iar cateva minute mai tarziu sa aflam ca seful statului s-a razgandit si a revocat actul prin care Miron Cozma fusese deja pus in libertate.
Joaca de-a uite gratierea lui Miron Cozma, stai ca nu-i… a fost penibila. ... a declarat ca a semnat fara sa stie exact ca pe hartia cu pricina (prin care era gratiat Cozma, criminali, violatori) se afla numele lui Cozma!!!
Fix la 15 ani de la mineriada a fost eliberat si Miron Cozma, care acum spune ca nu a avut nimic de-a face cu asta, ba chiar l-a si salvat pe Marian Munteanu de la moarte.
Ana Blandiana: ... Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
google-analytics.com