Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (2.53 secunde)
Cele mai importante forte politice se intrec in a depune plangeri una impotriva alteia privind incalcarea legislatiei referitoare la campania electorala.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Deputatii Aliantei "D.A.” s-au tinut de cuvant si au strans semnaturile necesare solicitarii infiintarii unei comisii parlamentare comune in vederea verificarii activitatii SRR si SRTV.
“Am doua vesti pentru Adrian Nastase: nu voi pleca din partid si acolo unde va candida Nastase voi candida si eu, mai putin la functia de presedinte, care este istoric rezervata pentru presedintele fost si viitor, Ion Iliescu.
Restructurarea politica a PSD, de care vorbesc de zile intregi liderii de la Bucuresti ai partidului, a capatat la nivel local forma unor vendete.
Sala Palatului Copiilor din Capitala s-a dovedit neincapatoare pentru delegatii si invitatii la Conferinta municipala Bucuresti a PSD. Iliescu, care a condus lucrarile Conferintei, a intrat in sala insotit de Adrian Nastase, cei doi lideri fiind aclamati indelung de catre delegati.
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Presedintele PPRM Vaslui, Corneliu Bichinet, membru in Biroul Permanent al partidului, si-a acuzat ieri colegii din tara de demisia lui Corneliu Vadim Tudor, considerand ca acestia l-au “sufocat“ cu memorii si reclamatii din interiorul filialelor locale ale partidului.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu si-a exprimat ieri, 4 aprilie a.c., intr-un cadru oficial, parerea privind situatia ziaristilor romani rapiti in Irak, pe data de 28 martie a.c.
O masura aberanta dispusa de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor poate aduce mari deservicii turismului estival de pe litoral si conduce la cheltuieli considerabile pentru igienizarea plajelor, costuri care vor fi suportate din bugetul public.
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
Romanii sunt "destul de multumiti” de activitatea lui Traian Basescu in calitate de presedinte al Romaniei (51,3%) si de prestatia guvernului condus de premierul Calin Popescu Tariceanu (47, 4%), releva un sondaj al Institutului National pentru Studii de Opinie si Marketing (INSOMAR), dat publicitatii ieri.
google-analytics.com