Cautare

63607 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (7.07 secunde)
Cheful Presei a avut loc luni seara, la clubul Silver Church din Capitala, fiind organizat de ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei.
Anorexia face parte din subnutritia cronica datorata cauzelor medicale. ... De altfel, fiecare dintre noi stie din propria experienta de viata ca toate suferintele digestive sau hepatice si banalele raceli se insotesc de diminuarea poftei de mancare.
“Directiva europeana pentru permisul unic de conducere” a fost aprobata de Comitetul pentru transport din Parlamentul European in 22 noiembrie si urmeaza sa fie votata in plenul PE in aceasta luna.
Numai ca realitatea a contrazis si cea din urma tinta fixata de BNR. Astfel, rata inflatiei pentru anul trecut este de 8,6%, peste pragul superior al intervalului de variatie tintit de Banca centrala, dupa cum reiese din datele Institutului National de Statistica (INS).
"Continutul pe aceasta categorie a crescut, dar nu a explodat, asa cum s-a intamplat la alte categorii de produse noi, precum tabletele", a explicat Patrascu. O alta categorie de continut care a contribuit la cresterea vanzarilor sunt jocurile video, pe PC sau consola.
Precizari privind anvelopele de iarna Pentru a fi acceptate ca anvelope de iarna, cauciucurile trebuie sa fie inscriptionate cu unul dintre simbolurile "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S", fara a include in aceasta categorie anvelopele marcate numai cu inscriptia ,,all seasons".
Sa ne amintim cateva repere din activitatea fostului functionar, Albert Einstein, la Biroul elvetian de Patente (Marci), unde se angajase din 1900 si pentru care anul 1905 avea sa fie un adevarat annus mirabilis (an minune).
Au fost declarate neconstitutionale mai multe articole din proiect, printre care cel care prevede obligativitatea dovedirii ca averea a fost dobandita licit. Alte doua prevederi considerate neconstitutionale se refera la imunitatea parlamentara si la componenta Consiliului Suprem al Magistraturii.
Pe piata confectiilor, Romania ocupa in 2005 primul loc ca exportator catre UE din Europa de Est si locul trei la exportul de confectii tesute, cu o cota de 19% din piata.
Potrivit unui comunicat al CCR transmis AGERPRES, Plenul CCR a respins, ca neintemeiata, obiectia de neconstitutionalitate formulata si a constatat ca dispozitiile mai multor articole din Legea pentru modificarea si completarea Legii nr.
Vamesii constanteni au descoperit si retinut articole susceptibile a fi contrafacute, in valoare de aproximativ 502.000 lei (142.000 euro), se specifica intr-un comunicat de presa al Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Constanta.
Milioane de carti din intreaga lume pot fi gasite prin Google Books, la adresa books.google.ro. ... com) permite cautarea de carti, culegeri online, articole publicate de universitati si pagini web care contin documente stiintifice cu termenii cautati.
Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia va organiza la Craiova, in perioada 5-9 septembrie, editia de toamna a targului CONTEX 2006, la care sunt invitate sa participe 37 de firme din toata tara.
Mai multi alesi locali, deranjati de niste "asa-zisi ziaristi", care au redactat o serie de articole considerate denigratoare, au decis sa protesteze impotriva respectivilor, prezenti la sedinta si a "surselor" acestora.
10/2001 nu au trecut de votul parlamentarilor, iata ca aceasta sesiune se poate mandri, exact la sfarsit, cu o victorie in acest sens.
Sedinta de ieri-dimineata a Camerelor reunite ale Parlamentului a fost si ieri suspendata din lipsa de cvorum, dupa 20 de minute de dezbateri. ... Nici ieri parlamentarii nu s-au grabit sa-si ocupe locurile in banci pentru a dezbate pe articole bugetul national.
Practic, Traian Basescu poate face absolut orice in aceasta perioada, pentru ca nu trebuie sa dea socoteala in fata Justitiei. ... Daniel Morar, fostul sef al DNA, si Codruta Kovesi, actualul sef al DNA, i-au acordat aceasta protectie penala lui Traian Basescu, interpretand dispozitiile Constitutiei intr-o maniera partizana.
Vlad Barza) Ne indreptam spre o lume in care mai toate aparatele din jurul nostru vor fi conectate la internet si vor comunica intre ele, dar ne asteapta si inventii trasnite, la limita dintre realitate si SF, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Pablos Holman, hacker, inventator si antreprenor.
Probabil cea mai mare categorie din piata produselor de larg consum nealimentare, cu un grad de penetrare de peste 90%, este reprezentata de detergenti. Valoarea la care a ajuns aceasta categorie ii asigura locul 3 in topul general FMCG, dupa ulei si bauturile carbogazoase.
Coruptia, somajul, nivelul taxelor si impozitelor, pretul utilitatilor publice sunt cele mai importante probleme economice cu care se confrunta tara in opinia a 80% din populatia urbana cu educatie medie si superioara. Asa reiese din sondajul Gallup Romania, realizat la comanda Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR).
google-analytics.com