Cautare

63651 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (5.34 secunde)
Numai ca n-as vrea ca pe soclurile destinate busturilor unor personalitati remarcabile sa apara si unele din paparudele care in ultimul timp au primit titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... face parte din planul de activitate a oricarei vieti ;
Una dintre principalele modificari ale Codului Fiscal vizeaza majorarea plafonului privind venitul neimpozabil din pensii de la 900 la 1.000 de lei.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
"Unde sunt ei?" Intrucat, daca in Univers exista si alte civilizatii, unele mult mai batrane decat omenirea, acestea trebuia sa fi explorat Galaxia noastra si sa fie prezente, inca demult, aici pe Pamant.
Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. ... Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va cere partidelor din Coalitie sa inceapa procedurile interne de dizolvare a Parlamentului, in conditiile in care alegerile anticipate vor fi organizate conform procedurilor constitutionale, dupa demisii si investiri succesive pentru formarea Guvernului "Odata demisia noastra depusa, va trebui sa ne prezentam din nou in Parlament, dupa investiri succesive facute de presedinte pentru formarea Guvernului, conform procedurilor constitutionale", a spus Tariceanu, precizind ca s-a consultat cu liderii tururor partidelor din Coalitiei asupra alegerilor anticipate si ca Alianta isi va desfasura activitatea conform formulei actuale.
Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze: - Aceasta carte este una oarecum in premiera. ... Din pacate, de multe ori o facem din ignoranta.
Scriitorul Vasile Andru s-a stins din viata vineri, la varsta de 74 de ani.
"Sesiunea extraordinara va dezbate toate proiectele de lege si initiativele legislative aflate pe ordinea de zi a Senatului pe parcursul acestei sesiuni, cele care au ramas nesolutionate, si, daca pana maine la ora 16.00 va veni si motivarea Curtii Constitutionale cu privire la Legea 213/2012 pentru modificarea si completarea Legii 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, va intra pe ordinea de zi si aceasta lege cu privire la ceea ce Curtea a spus ca este neconstitutional, sa vedem care articole, cum", a spus el.
Deputatii au parcurs, in mai putin de o ora, ultimele 62 de articole ale regulamentului, iar senatorii au adoptat miercuri dupa-amiaza 194 de articole.
In privinta suspendarii Presedintelui Romaniei, urmatoarele articole din Constitutie sunt incidente: ... 95 (suspendarea din functie a Presedintelui); ... Din cuprinsul acestor articole desprindem urmatoarele idei: Procedura de suspendare poate fi declansata de cel putin 1/3 din numarul parlamentarilor;
Pentru ca in acest moment nu se stie daca legea in ansamblul ei sau doar cateva articole ori puncte din acest act normativ vor fi declarate neconstitutionale. In aceasta situatie din urma, conform procedurilor, se revine in Parlament, pentru corectarea acestor articole.
FARCAS) Cu aceeasi ocazie, a incheierii desecretizarii tuturor documentelor britanice OZN, si Nick Pope, fost angajat al Ministerului Apararii din Regatul Unit, a avut cateva interventii televizate, comentand evenimentul. Rezumam mai jos si cateva opinii din declaratiile sale facute cu acest prilej.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
Chiar daca pentru multi candidati la un loc de munca sectiunea „aptitudini“ din CV este deseori neglijata, ea poate face diferenta la un interviu de angajare.
Pe 20 iunie 2014, de la ora 20.00, fanii se vor bucura de cele mai mari hituri Jethro Tull, cantate de cel mai cunoscut flautist din muzica rock! O categorie de bilete este sold out iar alte doua se apropie de epuizare.
Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes. ... Nefiind niciunul din acestea trei, nu ramane decat sa fie celule care sunt intre celelalte trei tipuri. Adica celule dintre spatiile dintre celule, cu alte cuvinte, celule interstitiale.
Revolutia eBook inghite cartile si scoate biblioteca din casa. ... Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident. ... In lunile ce au urmat a renuntat la intreaga biblioteca din apartament.
Cheful Presei a avut loc luni seara, la clubul Silver Church din Capitala, fiind organizat de ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei.
Big Bang-ul, o Teorie Paradoxala a Genezei Universului Am scris in cateva randuri, chiar in aceasta pagina, ca unele teorii legate de nasterea Universului, de forma lui si chiar de celebrele "gauri negre" sunt teorii vechi care ar trebui revizuite pentru ca sunt multe teorii mai noi care le infirma.
google-analytics.com