Cautare

63651 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (8.18 secunde)
Potrivit unui studiu realizat de specialisti in domeniu, Craiova este unul din cele opt orase din Romania care isi vor putea infiinta zone de dezvoltare metropolitana, pentru a putea atrage fondurile structurale puse la dispozitie de UE din 2007.
Caracteristici relevante ale televizoarelor de astazi Daca doriti sa cumparati un televizor nou si nu cunoasteti caracteristicile pe care ar trebui sa le verificati, trebuie sa retineti in primul rand ca, odata cu noile tehnologii, s-au schimbat si categoriile de optiuni din care puteti alege.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a prezentat, luni, documentul privind propunerea de suspendare din functie a sefului statului, care cuprinde mai mult de 25 de capete de acuzare care pot fi structurate politic in patru mari categorii de acte prin care Traian Basescu a incalcat Constitutia.
Sunt, desigur, importante si amanuntele, caci din ele se intrupeaza intregul, dar de cele mai multe ori ne lasam purtati de valurile polemicilor si scapam din vedere fondul problemei.
Prostata este o glanda din sistemul reproducator masculin care produce majoritatea lichidului din care este alcatuita sperma. ... Din motive neintelese, barbatii afro-americani au un risc mai mare de a dezvolta aceasta boala si au cea mai mare rata de deces cauzata de acest cancer.
La data de 31.03.2011, in jurul orei 02.00, agenti de siguranta publica ai Sectiei 24 Politie, l-au depistat pe Calea Ferentari din sectorul 5, pe S.
Fisiere OZN ale oficialitatilor din Noua Zeelanda (Autor: ... Dean si echipa sa au folosit Legea privind libertatea informarii pentru a obtine acces la fisiere anterior clasificate si din alte tari.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Insa pe primul loc ramane spatiul in care locuim, caminul nostru, locul din care plecam si unde ne intoarcem in fiecare zi, locul care reflecta personalitatea si identitatea noastra. ... am citit foarte multe articole care descriu personalitatea, temperamentul, gusturile locuitorilor unei case, in functie de numarul acelei case.
El a lucrat timp de 21 de ani, pana in 2006, in Ministerul Apararii din Regatul Unit si a condus intre 1991 si 1994 secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la acest minister, birou care avea si sarcina sa examineze rapoartele privind OZN-urile.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
Raceala la ovare este termenul popular, nemedical, pentru anexita (sau mai corect salpingoovarita), inflamatia ovarelor si a trompelor uterine si nu are nicio legatura cauzala cu frigul, dupa cum ar crede multi si dupa cum se aminteste in multe articole on-line scrise de personal non-medical.
Cu toate ca in alte state ale Uniunii Europene gama acestor produse ce pot fi soldate este cu mult mai mare, cum ar fi articolele electronice de orice tip, in Romania Ordonanta de Guvern nr.99/2000, aflata inca in vigoare, limiteaza categoriile de produse ce pot fi soldate numai la acele articole nealimentare a caror desfacere are caracter sezonier.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Tot conform studiului, peste 40% dintre persoanele neasigurate sustin ca le este teama sa nu ia o decizie gresita, iar alte 40% prefera sa investeasca in alte produse financiare.
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
Alte modificari propuse in proiectul de revizuire a legii fundamentale: ... Se modifica paragraful (3) care stipuleaza cine nu poate face parte din partide politice.
Aceasta activitate febrila de deconspirare, lustratie, purificare morala, care pare adesea isterica, si uneori chiar este, are si o explicatie, care o indeparteaza de manevrele murdare si care explica incercarile vizibile de zadarnicire a ei. ... Or, aceste persoane trebuie identificate si inlaturate din viata publica sau politica.
Cand spui Costel Torcea te gandesti, inevitabil, la marea performanta din culturism, palmaresul sau fiind unul demn de invidiat, caci cuprinde 19 titluri nationale, patru balcanice si doua medalii de bronz europene.
Traian Basescu, stapan in capul lui peste justitia din Romania, si mai ales peste procurori, primeste o lovitura grea in ce priveste numirea sefului DNA si a procurorului general. ... Antonescu a iesit public sambata sa-i transmita lui Basescu ca nu are ce negocia cu el in aceasta privinta.
Numai ca n-as vrea ca pe soclurile destinate busturilor unor personalitati remarcabile sa apara si unele din paparudele care in ultimul timp au primit titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... face parte din planul de activitate a oricarei vieti ;
google-analytics.com