Cautare

63651 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (7.64 secunde)
Carrefour, primul grup de distributie din Europa si al doilea din lume a deschis miercuri cel de-al 23-lea supermarket Carrefour in Romania si cel de-al 2-lea in judetul Cluj, la Turda, in complexul comercial "Winmarkt", din Piata 1 decembrie 1918, nr.
Takko Fashion, unul dintre cei mai importanti retaileri vestimentari, a intrat pe piata din Romania inca din 2007.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri ca Grupul parlamentar al PSD din acest for legislativ va depune la Curtea Constitutionala (CC) sesizarea vizavi de noul regulament cel mai tarziu astazi.
Curtea Constitutionala va continua saptamana viitoare dezbaterile privind unele articole din regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului, a caror neconstitutionalitate a fost invocata de mai multi senatori si deputati apartinand grupurilor parlamentare ale PSD si PRM, desi se astepta ca aceasta sa se pronunte ieri.
Incepind din data de 20 ianuarie a.c.
Deputatii au dezbatut si votat ieri 43 de articole dintre cele 77 ale proiectul de lege privind infiintarea Agentiei Nationale de Integritate, insa 18 articole importante au fost retrimise la Comisia Juridica spre reanalizare, prin decizia presedintelui Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu (foto).
Incepand cu aceasta zi, clientii din Bucuresti se vor putea bucura de cele mai noi tendinte de stil in noul magazin Takko, situat pe Str. ... La inceput de toamna, noul magazin din Bucuresti aduce in atentia clientilor noua colectie.
Deputatii au adoptat ieri pe articole ultima parte a prevederilor din Legea de modificare a Codului de procedura penala, articolele controversate urmand sa fie rediscutate in Comisia juridica.
In ultima perioada s-au inmultit numarul vanzatorilor online de articole pentru spionaj.
Pentru prima oara dupa 1989, conflictele dintre generatii si mentalitati din sanul Ortodoxiei Romane au iesit la iveala. La aceasta ora, in lumea pastorilor care au grija de sufletele oitelor Domnului sunt trei curente de opinie, trei tipuri de mentalitati.
Cat de prost nu se stie exeact, cert este ca multi dintre noi vor privi cu mare neincredere pasajul din uratura traditionala "Plugusorul", care anunta plin de optimism ca "Semne bune anul are/ semne bune de belsug / pentru brazda de sub plug".
"Balanta comerciala in perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2009 prezinta un excedent de 7,978 milioane de euro, fata de perioada corespunzatoare din anul precedent, cand s-a inregistrat un deficit de 55,766 milioane de euro", a declarat Mariana Tanase, directorul coordonator al Directiei Regionale de Statistica Dolj, care a explicat ca gradul de acoperire a importurilor prin exporturi in perioada respectiva a fost de 103,7% fata de 85,4% in perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2008.
Comertul exterior cu marfuri a crescut cu 21,9%, potrivit Ministerului Economiei si Comertului, in perioada 1 ianuarie-31 august, fata de intervalul corespunzator al anului 2005, din care: ... aluminiu si articole din aluminiu +57,02% (+159 milioane de euro);
"Produsele industriale au reprezentat 94,1% din totalul exporturilor, iar cele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 5,9%", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Complexul hotelier "Perlaā€¯ din statiunea Mamaia a fost sambata, 19 februarie a.c., gazda festivitatii de premiere a celei de a XXXI-a editii a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX.
A publicat numeroase carti, articole si studii in domeniul cercetarii spatiului aerian prin intermediul metodelor radiolocatiei, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN si a participat la realizarea unui mare numar de emisiuni televizate, fiind scriitor de literatura stiintifico-fantastica.
Primele dezbateri pe articole la proiectul de buget pe anul 2006 au inceput prin intarzieri prelugite si prin suspendarea sedintei din lipsa de cvorum. Nici macar doua ore de dezbateri nu au fost acordate ieri-dimineata dezbaterii pe articole a proiectul de buget pe anul viitor.
In acest sens, plenul a demarat ieri discutiile generale asupra legii ANI, urmand ca astazi sa inceapa dezbaterile pe articole, potrivit declaratiilor de ieri ale secretarului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD).
Grupul Carrefour deschide vineri al doilea supermarket din Bucuresti, Carrefour Market Chilia Veche, cu o suprafata de vanzare de 430 mp, care are 50 de angajati, a anuntat joi retailerul.
asteptari, magazine participante, articole utile A mai trecut un an, mai asteptam un Black Friday cu speranta ca vom prinde produsele IT pe care ni le dorim la preturi mai bune decat in mod normal.
google-analytics.com