Cautare

1009 de rezultate pentru "albu ionela zau judetu mures" (3.18 secunde)
Liderul PNL Mures, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca Biroul Permanent Judetean al filialei a decis sa solicite conducerii Aliantei D.A.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Mures, dar are o suferinta: ... - Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional.
Dobrogea va fi declarata zona calamitata, dupa ce seceta a distrus aproape toate recoltele din judetul Constanta, a anuntat sambata Gheorghe Albu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Oltenia, Gheorghe Albu, este impotriva grupului condus de Mihail Vlasov, care vrea debarcarea lui Victor Babiuc din fruntea CCIR. ... Albu este, alaturi de Babiuc, in structurile de conducere ale CCIR.
De cand au divortat, Iulia si Mihai Albu nu au mai fost vazuti impreuna la evenimente mondene, pana recent, cand si-au facut aparitia la Celebrity Awards.
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures. ... Mures.
0 800 800 421 Ionela Georgiana Almajan, o tanara invingatoare in lupta cu o boala nemiloasa: cancerul Ionela Georgiana Almajan, o tanara de 21 de ani din Horezu, a participat si ea la Bazarul de Caritate de la Crowne Plaza.
OrtoProfil Romania isi asuma un rol activ in recuperarea holistica a pacientelor diagnosticate cu cancer de san prin organizarea campaniei nationale de informare intitulata Alaturi de pacienti in lupta impotriva cancerului de san, ce a presupus organizarea unor workshop-uri de informare in 10 localitati din Romania, respectiv Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Baia Mare, Ploiesti, Bistrita, Iasi, Suceava, Deva si Craiova, la care au participat 250 de femei diagnosticate cu cancer de san, a afirmat Frunda Gyorgy, Presedinte OrtoProfil Romania, in cadrul conferintei de presa.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
„Centrul Expozitional Transfrontalier, visul nostru de 15 ani, s-a împlinit în ceea ce priveste banii“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, explicând ca acest lucru a fost posibil ca urmare a hotarârii de consiliu local din 21 decembrie 2006, prin care primaria a fost de acord sa se asocieze cu Camera si sa-i puna la dispozitie terenul necesar constructiei.Proiectul initial tintea o suprafata mult mai marePotrivit presedintelui CCI Oltenia, Centru Expozitional Transfrontalier va fi construit pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati apartinând Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar. ... Este angajat la centrul judetean de asistenta psihopedagogica Mures si membru al asociatiei de medicina scolara.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
E vorba de Ionela Nastase, partenera de viata a lui Vlad Petreanu, ambii sustinatori frenetici #rezist, Ionela Nastase a lucrat anterior la mai multe posturi tv. Vlad Petreanu si Ionela Nastase s-au pronuntat impotriva Gabrielei Firea, primarul Capitalei in mai multe randuri, dar si imporiva PSD.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. Tensiunile din ultima vreme din cadrul Organizatiei PNL Mures au un prim deznodamant.
Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii si-a lansat candidatura la functia de primar pentru Targu Mures. Ministrul si-a lansat campania sub sloganul "Inimile noastre bat la Targu Mures", spunand ca inima lui si inimile locuitorilor din Targu Mures trebuie sa bata impreuna pentru oras.
Presedintele CCI "Oltenia", Gheorghe Albu, spune ca procesul se va intinde pana in 2008, iar grupul contestatar, condus de Mihail Vlasov, nu are nici o sansa.
„Aceasta manifestare expozitionala se va desfasura în foaierele si pe esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ din Craiova si va reuni peste 36 de firme din domeniu“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“.
google-analytics.com