Cautare

2405 de rezultate pentru "agro dunarea sa galati" (3.48 secunde)
"Temperaturile ridicate inregistrate in aceasta iarna au influentat dezvoltarea culturilor agricole mai devreme cu aproximativ 2-3 saptamini, indeosebi pe suprafetele agricole sudice si vestice", a declarat seful Laboratorului de Agro-Meteorologie din carul Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu.
Cea de-a doua categorie de taxe si anume taxele din politica agricola comuna cuprind taxele care se colecteaza la importul de produse agro-alimentare, si acestea fiind instituite tot in scop protectionist, mai precis pentru a proteja producatorii agro-alimentari.
Agricultura nu înseamna doar cereale, iar o firma specializata pe productia sau comercializarea de flori ornamentale, seminte de legume sau plante furajere poate fi o afacere profitabila, în conditiile unei investitii mici sau medii.Productia de plante furajere, flori sau legume are nevoie de seminte, iar o firma care sa fie intermediara între producatorii agricoli si furnizorii de seminte este o afacere banoasa.
Unul dintre programele la care ne-am gandit este cel legat de motorina pentru agricultura, astfel incat sa nu incalcam nici normele UE, dar in acelasi timp sa putem sprijini agricultorii romani", a anuntat Emil Boc, in cadrul unei vizite in judetul Calarasi.
A inceput modernizarea Pietei Progresul Luni au demarat lucrarile de modernizare a Pietei Progresul, acesta fiind cel de-al patrulea complex agro - alimentar din Sectorul 4 care intra intr-un amplu proces de reamenajare, modernizare si extindere.
Ca vechi specialist in productia agro-alimentara, sector in care de-alungul anilor am ocupat diferite functii la nivel local, judetean si chiar central, ca senador de Arges, si un in ultimul rand ca cetatean al acestei tari, ma interesez sistematic de problemele cu care se confronta agricultura noastra.
Astazi, in jurul pranzului, presedintele Traian Basescu se va afla la Galati, mai precis in holul Universitatii "Dunarea de Jos", unde se va intalni cu mai multi studenti galateni pentru a purta o serie de discutii asupra unor subiecte de actualitate.
Acesta delegatie, din care au facut parte europarlamentarul PSD Adriana Ticau, precum si colegi ai acesteia din Spania, Italia, Olanda sau Marea Britanie, s-a deplasat la Tulcea si Galati, precum si in Delta Dunarii.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Electrocentrale Galati SA, avind ca director general pe consilierul judetean PC Cristian Istrate, inscrisa cu o cifra de afaceri de peste 280 de miliarde de lei vechi.
Florin Uzumtoma a dat in judecata Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ), cerand reincadrarea sa in functie si daune pentru afectarea imaginii dupa revocarea sa din functia de director Cai Navigabile.
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
pe langa refacerea digurilor, autoritatile trebuie sa se gandeasca si la crearea de poldere pentru inundare controlata in caz de urgenta.
Senatorii si deputatii au hotarat ieri "sa faca odata pentru totdeauna lumina asupra unei pete negre din trecutul recent al Romaniei: ... Parlamentarii scormonesc si in conturile Securitatii Plenul Camerelor reunite a aprobat si constituirea "Comisiei parlamentare de ancheta pentru investigari si clarificari referitoare la activitatea ICE Dunarea".
Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat.
“Am avut o discutie cu ministrul austriac de externe, la solicitarea acestuia, privind un proiect comun care sa includa si Ungaria, in ceea ce priveste Dunarea, proiect pe care sa-l adresam Comisiei Europene in cel mai scurt timp.
Marea Neagra SA se pregateste sa vanda prin licitatie publica activele unor unitati turistice situate in Eforie Nord, Eforie Sud si Saturn, unde actionar majoritar este "SIF Transilvania".
google-analytics.com