Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (3.75 secunde)
Pina in ultimul ceas al mandatului sau, Ion Iliescu si-a batut joc de poporul roman, prin dispretul fatis aratat fata de legile tarii.
Despre donatia atelierului Dar una e sa scrii un articol ca acesta, poate polemic, si alta e sa scrii intr-un act oficial cum e Nota de fundamentare pentru Ordonanta de urgenta privind stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea unui bun cultural mobil clasat, prin exercitarea dreptului de preemptiune de catre Statul roman lucruri luate de pe Wikipedia.
Picu Apostol Roman, singurul consilier local care nu a votat pentru imprumutul de 200 de milioane de euro contractat de municipalitate, se declara un "adversar" al primarului Dumitru Nicolae, pe care nu-l considera persoana potrivita sa conduca destinele orasului.
Desemnarea sa ca prim-ministru a fost o "mutare in plic" primita de Traian Basescu de la lobbystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe langa chiriasul Palatului Cotroceni.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
Analiza - 7 motive de suspendare pentru presedinte Presedintele Traian Basescu a iesit cu un discurs dur la adresa liderilor USL, carora le-a cerut sa inceteze imediat orice actiune. Declaratia lui Basescu ar putea fi interpretata ca o amenintare directa la adresa Parlamentului.
Persoana respectiva, careia evident i se acorda toata atentia mediatica, si poate nu numai, procedeaza inadmisibil - insulte, amenintari, incercari de intimidare la adresa Curtii Constitutionale, la adresa membrilor Guvernului, la adresa institutiilor si oamenilor care au calitatea oficiala in statul roman de a actiona si de a raspunde Curtii Constitutionale.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. ... Pentru ca uraste o mare parte a poporului roman.
Cat s-a investit la Craiova din imprumutul de 400 de milioane de euro contractat de Ford de la BEI si garantat de statul roman? ... Ford a solicitat statului roman amanarea investitiilor. Va plati Ford penalitati statului roman in cazul in care nu realizati investitia pana in 2012?
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... I-am sprijinit in mod direct pe presedintele Iliescu si pe prim-ministrul de atunci, Petre Roman, in demersurile lor privitoare la situatia delicata de atunci a Bisericii Ortodoxe, cat si in gestionarea relatiilor cu Biserica Greco-Catolica.
Necontenit, la carma statului roman s-au aflat numai guverne alcatuite din komisari, evropeni, sau sovietici, cu totii reprezentanti ai intereselor internationale anticrestine si antiromanesti, personaje corupte, haite de nemernici si ticalosi pusi pe jaf si capatuiala.
Fostul presedinte, Ion Iliescu, si liderul Fortei Democrate din Romania (FDR), Petre Roman, pregatesc racolarea PRM pentru lansarea mult- discutatului "Pol Social", structura-"cupola" pentru partidele de stanga, care va include, pe langa PSD, FDR si PIN, formatiuni ecologiste si sindicale.
Istoria poporului roman este cumva alternativa? ... Sunt afaceri antinationale si jefuitoare de suflete, pentru ca i-au aruncat pe oameni in razboi, roman contra roman, in propria lor tara.
In ciuda eforturilor pentru redeschiderea scolilor din Bitolia, cea mai importanta asezare de aromani, unde functionase inainte si o scoala secundara, statul roman nu a obtinut decat promisiuni din partea autoritatilor sarbesti.
Partidul Forta Democrata, condus de Petre Roman, isi va schimba numele in Partidul Democrat. Roman a facut acest anunt dupa Conferinta Nationala Extraordinara a formatiunii, precizand ca a ales acest nume pentru ca el este cel care a fondat PD in anul 1993.
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Multumiri poporului roman Vicepresedintele american a tinut sa aduca un omagiu vibrant si a multumit in mod repetat poporului roman, invocand inclusiv experienta personala, de tata care si-a vazut copilul pe front.
google-analytics.com