Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (7.15 secunde)
Spre finalul discursului de joi 25 noiembrie, Traian Basescu a precizat ca Romania a avut un premier bun ale carui actiuni nu au fost sustinute de un presedinte pe masura, facand referire la fostul prim-ministru Petre Roman si la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
In discutiile de modificare a clauzelor din contractul de privatizare dintre statul roman si Ford au aparut puncte divergente. Una cere Ford si alta vrea statul roman. In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman.
Daca nu se ajunge la un consens, producatorul auto ar pierde 125,4 milioane de euro, atat cat ar mai trebui sa primeasca de la statul roman.
Participarea tarii noastre la eveniment este sustinuta de Institutul Cultural Roman, prin Centrul National al Cartii, si poarta mesajul Booking Romania, se arata intr-un comunicat al ICR.
26 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, care se va desfasura la Consiliul Raional Calarasi 26 - 27 Martie 2018 - Vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina Chisinau.
În 2003, statul român a atribuit contracte de zeci de milioane de euro firmei elene PROODEFTIKI. ... În proportie de 75%, finantarea provine din fonduri ISPA, restul de 25% fiind contributia statului român.
Ba alegeri anticipate, ba atacuri la adresa premierului, ba, mai nou, ca doreste schimbarea Constitutiei pentru ca tara noastra sa aiba un Parlament unicameral.
Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat. ... Miezul verii anului 2005 a adus cele mai fierbinti atacuri la adresa premierului si a "grupurilor de interese din jurul Guvernului".
Prefectul Cristian Roman a primit ieri de la Guvern actul final de control la Consiliul Judetean (CJ) si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) in care se arata ca presedintele Constantin Contac este incompatibil si trebuie destituit.
Sigur ca poate sa fie afectata, si inca grav, daca se permite aceasta afacere a Chevron, extrem de nociva, adevarat atentat la adresa vietii.
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic al statului roman Vicepresedintele Partidului Conservator Bogdan Diaconu afirma ca, "daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman".
Acesta considera "surprinzator" faptul ca reactia diplomatilor rusi la aceasta "declaratie strigatoare la ceruri" a presedintelui roman a avut loc abia la 30 iunie.
Parteneriat cu o firma fantoma, sub obladuirea lui Moldoveanu Surpriza a aparut in momentul in care unii reprezentanti ai statului roman au incercat sa contacteze oficialii partenerului italian, la sediul declarat al acestuia din Milano.
Numarul de siteuri web din Internet Numaratoarea a inceput in anul 1991, prin infiintarea de catre CERN(Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara) a primului site web care avea adresa nxoc01.cern.ch, iar mai apoi info.cern.ch.
"PSD are doar cocori in loc de trandafiri" Motiunea de cenzura depusa de PSD la adresa Guvernului este o sinteza a unor "tunuri verbale", plina de minciuni, cifre false si interpretari mistificatoare, redactata de un lider de partid rupt de realitate, a afirmat premierul in debutul dezbaterilor.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca momentul si maniera alese de Octav Cozmanca de a critica PSD il ajuta si il slujesc, de fapt, pe Traian Basescu, apreciind ca i se par exagerate si nemeritate aprecierile "negative globale" ale lui Cozmanca la adresa PSD.
In prima faza, citatia trimisa pe adresa clubului nu a fost primita, sub motiv ca firma debitoare nu isi mai are sediul pe str. ... La adresa mentionata functiona SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA Craiova SA.
Galatasaray pastreaza sanse reale de calificare in sferturile Ligii, dupa 1-1 cu Chelsea la Istanbul, dar asta n-a fost singura veste buna pentru cei peste 50.000 de turci care au umplut aseara tribunele stadionului Turk Telekom Arena.
Este vorba de domenii de maxima importanta pentru viitorul tarii, a tinut sa sublinieze Thomas Sattelberger de la Deutsche Telekom.
google-analytics.com