Cautare

8418 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (4.64 secunde)
 O adresa pierduta Pe 25 octombrie 2007, FOTBAL CLUB U Craiova SA a cerut revizuirea sentintei prin care instanta a decis deschiderea procedurii de faliment. Avocatii au invocat ca proba o adresa (nr.
 O adresa pierduta Pe 25 octombrie 2007, FOTBAL CLUB U Craiova SA a cerut revizuirea sentintei prin care instanta a decis deschiderea procedurii de faliment. Avocatii au invocat ca proba o adresa (nr.
 O adresa pierduta Pe 25 octombrie 2007, FOTBAL CLUB U Craiova SA a cerut revizuirea sentintei prin care instanta a decis deschiderea procedurii de faliment. Avocatii au invocat ca proba o adresa (nr.
Toti cei interesati trebuie sa se inregistreze in avans pentru cele doua zile sau doar pentru una dintre acestea, prin trimiterea unui e-mail specialistului de contracte Tre Santos la adresa de email:
Acum am ajuns la o situatie aproape disperata a Fondului de Pensii si asta afecteaza chiar functionarea bugetului, functionarea statului roman. ... Eu, spre exemplu, va dau un exemplu - eu am considerat intotdeauna ca datorez foarte mult unui om politic, lui Petre Roman.
In raportul favorabil al Comisiei este citat si faptul ca reprezentantii presei prezenti la sedinta respectiva (dnii Ion Cristoiu si Sorin Rosea Stanescu, reprezentantul Clubului Roman de Presa in cadrul dezbaterilor) au sustinut ca "este necesara o astfel de reglementare care, pe langa faptul ca va limita atacurile prin presa, va incuraja si va stabili standarde de profesionalism mai ridicate ".
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
La invitatia Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), dl Ion Iliescu , Presedinte al Romaniei in perioada 1992-1996, 2000-2004, Presedinte de Onoare al PSD, a participat in ziua de 30 ianuarie 2013, la sediul Confederatiei Patronatul Roman, la o intalnire cu membrii ai Colegiului Director al C.P.R.
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
Muzica sa este inspirata din folclorul roman si dezbate intr-o nota plina de umor problemele cotidiene ale romanului clasic.
Da, e penalty la Roman." "Nu am semnat adeziunea ca Razvan Burleanu sa fie noul presedinte. ... Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Despre bataia de joc la adresa pensionarilor "Promisiunile facute pensionarilor de catre PDL in campania electorala, in mai bine de 3 ani de guvernare, s-au dovedit vorbe la fel de goale ca si sacosele cu care cetatenii de varsta a treia ai Romaniei se duc si se intorc zilnic de la piata sau de la magazine.
Am aflat ca de fapt functionarul american a aflat de suspiciunile romanilor la adresa misiunii sale si de interpretarea ostila a comunicatului de pe site-ul Departamentului de Stat.
Stim cu totii ca toata aceasta suma se va plati de catre statul roman prin fiecare contribuabil al sau si ca, direct sau indirect, ne afecteaza pe toti.
Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat. ... Miezul verii anului 2005 a adus cele mai fierbinti atacuri la adresa premierului si a "grupurilor de interese din jurul Guvernului".
Prefectul Cristian Roman a primit ieri de la Guvern actul final de control la Consiliul Judetean (CJ) si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) in care se arata ca presedintele Constantin Contac este incompatibil si trebuie destituit.
În 2003, statul român a atribuit contracte de zeci de milioane de euro firmei elene PROODEFTIKI. ... În proportie de 75%, finantarea provine din fonduri ISPA, restul de 25% fiind contributia statului român.
Ba alegeri anticipate, ba atacuri la adresa premierului, ba, mai nou, ca doreste schimbarea Constitutiei pentru ca tara noastra sa aiba un Parlament unicameral.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Lucrarile sale exprima viziunea taranului roman asupra lumii inconjuratoare, artistul renuntand la elementele secundare prezente pana atunci in sculpturi, in favoarea evidentierii esentei lucrurilor.
google-analytics.com