Cautare

4904 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 11 2009 in sibiu" (3.35 secunde)
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... ANA de 87 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. ... MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... n cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 22 mai 2011, ora 11:00, R. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 71, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, tamponand in spate un autoturism marca BMW, condus de S.
La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 10:00, M. ... Cand a ajuns in apropiere de statia R.A.T.B. ... Petra de 78 de ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 18:00, D. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... In urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducătorului mopedului, care de la spital, a fost indrumat la domiciliu.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 08:00, J. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 111, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers catre stanga, moment in care a acrosat un autoturism marca Ford, condus de G.
La data de 18.11.2011, in jurul orei 23.20, C. ... Liviu Rebreanu, in timp ce efectua virajul catre stanga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Toyota Yaris, condus din sens opus de P. ... In urma coliziunii taximetrul s-a rasturnat pe plafon.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 20:15, S. ... Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
Sa se tina cont de raspunderea personala a soferului masinii in baza CNP-ului Asociatia service-urilor auto independente (ASSAI) a transmis luni catre ASF si asiguratori propuneri care ar imbunatati modul de calcul al pretului politei RCA.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal:
Organizatia TISPOL a fost infiintata de catre fortele de politie rutiera din Europa in efortul de perfectionare a modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a ratei de victimizare.
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. STEFAN de 37 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism pe Splaiul Independentei, sectorul 3, avand o concentratie alcoolica de 0,61 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 12 aprilie 2011, ora 23:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. ... Chitila, avand o concentratie alcoolica de 0,44 mg/l alcool in aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la I.N.M.L.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Respectarea regimului legal de viteza, in atentia politistilor Directia Rutiera din I.G.P.R.
cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
google-analytics.com