Cautare

7633 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 11 2009 in craiova" (3.34 secunde)
ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele. Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Renumite marci de produse "nascute" în Oltenia au cunoscut succesul regional sau national. ... Unele branduri de top au cunoscut involutii în ultimii ani. ...   Golden Brau, berea olteanului Marca Golden Brau, produsa initial numai la Craiova, are acum distributie nationala si medalii de calitate.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Viteza excesiva, opriri neregulamentare si, nu in ultimul rind, lipsa atestatului. Acestea sint doar citeva dintre incalcarile legislatiei rutiere pentru care taximetristii galateni au fost sanctionati de lucratorii Serviciului Judetean al Politiei Rutiere.
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta. ... O mai buna gestionare a infrastructurii rutiere ar reduce considerabil numarul anual al victimelor accidentelor rutiere.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
In doar cateva ore, peste 300 de participanti la trafic au fost depistati de politistii rutieri, in timp ce conduceau pe DN 2, cu viteze peste limita legala.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
NSC are forma unui con de brad, dar are dimensiunile unui bob de orez si contine aproximativ 20.000 de neuroni Atunci cand lumina intra in ochiul dumneavoastra, ea activeaza neuronii din retina ce convertesc fotonii in semnale electrice.
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
Deputatii si senatorii s-au vazut nevoiti sa-si suflece manecile si sa completeze noile formulare care trebuie sa contina date despre bijuterii, conturi, case si, in premiera, despre afacerile pe care le-au derulat cu statul.
Spitalul de Urgenta Craiova e de multe ori gazda unui spectacol nu tocmai placut: oameni suferinzi, raniti in diverse accidente. Sansa lor e de multe ori in mainile chirurgilor plastici.
Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Peste 100 de milioane de euro vor fi investite in cei aproximativ 500 de kilometri de drumuri din cele doua judete Zecile de milioane de euro puse la bataie de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vin prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), cunoscut si sub numele de programul de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova.
google-analytics.com