Cautare

61409 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (7.24 secunde)
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
Potrivit acestei stiri, Telekom, gigantul din telecomunicatii, ar urma sa-si reorganizeze afacerea din Romania, atat din telefonia mobila, cat si din televiziune, acolo unde are Telekomsport. Gsp.ro sustine ca abonatii Telekom ar urma sa fie impartiti intre RCS-RDS DIGI si Orange, scrie gsp.ro.
Incendiile provocate de satenii iresponsabili, in actiunile lor de igienizare a pasunilor, au provocat daune serioase comunicatiilor telefonice din judet. ... Eugen Trandafir, incendiile din 6 aprilie din Valea Pomilor, Nusfalau si Zauan au provocat perturbari serioase in retelele telefonice din aceste zone.
Statul va plati iarna aceasta integral factura familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu apa calda si caldura consumata de abonatii sistemului centralizat de termoficare care au venituri lunare de maximum 125 de lei de persoana - propune Ministerul Muncii.
Managerii privati, noii "baieti destepti ai Romaniei" Uneori abuzam de intelepciunile din popor, dar alteori tare potrivite mai sunt. Tara arde si baba se piaptana este zicala care merge manusa cu situatia din acest moment. ... Cum...abonatii la licitatiile publice nu mai au posturi libere?
„Pe 30 octombrie, am depus o reclamatie la sediul societatii din str. ... Compania a motivat ca nefericitii au completat gresit datele de identificare, din cauza carora platile nu au fost înregistrate în baza de date.
„Pe 30 octombrie, am depus o reclamatie la sediul societatii din str. ... Compania a motivat ca nefericitii au completat gresit datele de identificare, din cauza carora platile nu au fost înregistrate în baza de date.
„Pe 30 octombrie, am depus o reclamatie la sediul societatii din str. ... Compania a motivat ca nefericitii au completat gresit datele de identificare, din cauza carora platile nu au fost înregistrate în baza de date.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe. Postul Discovery a lansat un site special pentru abonatii retelei RCS&RDS.
Motivele sunt diverse, printre cele mai intalnite insa fiind incurcaturi in contracte si "neplata facturii", nu din vina clientului, ci din a verzei din capul ori calculatoarelor angajatelor de la casierie.
Furnizorul de caldura, Regia Autonoma de Termoficare (RATf), le solicita din nou craiovenilor sa incheie conventii individuale pentru furnizarea caldurii.
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
A fost compensata astfel cresterea pretului gazelor din import din trimes-trul patru, sustin reprezentantii Autoritatii. In ceea ce priveste gazele din productia interna, ANRGN arata ca pretul se va mentine la nivelul de 330 de lei pe mia de metri cubi si in trimestrul patru.
Comisarul european a avertizat indelung operatorii de telefonie mobila asupra preturilor ridicate pe care le aplicau apelurilor date din si primite in strainatate, iar in urma cu zece luni a propus un proiect care viza reducerea acestora cu 70%.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat ieri ca supune consultarii publice proiectul de decizie privind implementarea serviciului universal in sectorul comunicatiilor electronice din Romania dupa modificarea Strategiei nationale din acest domeniu.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
google-analytics.com