Cautare

61409 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (4.10 secunde)
Bursa la termen din Sibiu a stabilit pentru tranzactiile futures, din decembrie, o cotatie a monedei Euro de 3,31 lei, potrivit lui Radu Georgescu, reprezentantul companiei de relatii publice Domus M&D.
In primul rand, ca nu va interveni oboseala drumului, cheltuielile sunt mai mici, in plus copiii cunosc toate terenurile din Craiova. ... FC Interstar Sibiu - ACS Salina Ocna Sugatag (ora 17.00), Sportul Studentesc - "GP"
Andrei Radu ) Tragedie fara margini in cinematografia din Romania: ... Ion Besoiu s-a nascut pe 11 martie 1931, la Sibiu si a debutat in 1957.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Pentru contractele cu scadenta Craciun, moneda unica europeana a inceput saptamana in forta (3,6690 - 3,6850 lei) pentru ca sa o incheie la valori mult mai scazute (3,6050 - 3,62 lei), se arata intr-un comunicat al Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Transilvania" - Sibiu (08.40), Budapesta (16.47);
Creste numarul deceselor in randul pacientilor confirmati cu virusul gripal - sunt sapte la Sibiu doar in primele 11 zile ale acestui an. Cei sapte pacienti care au decedat sunt cinci barbati si doua femei, conform datelor transmise de DSP Sibiu.
Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante si banci, Ialomitianu are 51 de ani, este deputat de Brasov si a terminat Universitatea de Vest din Timisoara, fiind doctor al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national.
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). ... El descrie o intamplare din vara anului 1904, din Muntii Apuseni: ... Dintr-o data, el vede o roata de foc coborand din zare peste Muntii Apuseni.
Specialistii din minister precizeaza insa ca romanii nu s-au prea grabit in toti acesti ani sa depuna proiecte.
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. ... 000 de euro) fata de primul trimestru din 2009 (pret mediu 93.
De asemenea, apa din 6.060 de fantani a fost contaminata de viituri. In ceea ce priveste infrastructura rutiera, 973 de km de drumuri judetene au fost afectate din cauza inundatiilor, iar 1044 de poduri si podete sunt impracticabile.
Magazinele PROFI din Vidra, Bechet, Dobra si Calmatuiu de Sus functioneaza in format Loco. Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp.
Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Puteti citi in continuare acest text, in care autorul vorbeste despre un proiect minunat al unui serial in spatiul virtual, dedicat orasului sau de suflet, asezare in care si-a petrecut 55 de ani din viata si de care sunt legate importante realizari din prodigioasa sa cariera de profesor, istoric si om politic.
google-analytics.com