Cautare

61366 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (4.75 secunde)
Sa clarifice implicarea sa in traficul cu copii Purtatorul de cuvant al PSD, senatoarea Gabriela Firea, i-a cerut joi lui Klaus Iohannis sa ofere lamuriri cu privire la implicarea sa in traficul international de copii la inceputul anilor ‘90, prezentand istoria cazului Iliut, asa cum a fost ea reflectata in presa pana acum "Daca tot a cunoscut, din postura activitatii de sofer sau traducator pentru familiile venite in Romania pentru adoptii, cazuri de copii aflati intr-o stare precara, de ce nu a actionat intr-un sens care sa fi facut astazi subiectul respectiv unul stins?
Este vorba despre 40% din domeniul de la Saliste, Sibiu, locul unde, inainte de ‘89, mergea sa se relaxeze Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu. ... Anul trecut, in luna noiembrie, Ministerul Dezvoltarii a scos la licitatie partea pe care statul roman o detinea din domeniul Saliste, judetul Sibiu.
Speriate de moarte, cele doua tinere au reusit sa iasa din masina si s-au urcat pe plafon. ... Cele doua persoane, care se aflau pe capota autoturismului, la sosirea pompierilor, au fost salvate de catre acestia cu ajutorul mijloacelor de interventie din dotare.
Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat miercuri seara, dupa sedinta Biroului Permanent National (BPN) al partidului, ca, potrivit unei statistici interne, circa 160 de primari si alesi locali din totalul de 1.700 ai PSD au migrat deja spre PD si PNL.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Politicianul Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in localitatea Ciuta din judetul Caras-Severin. Cariera A absolvit Institutul Teologic din Sibiu in anul 1975 si managementul la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova.
O batrana din judetul Sibiu, care s-a dus in vizita la spital la fiul ei, cioban intr-o localitate din judetul Timis, a fost gasita moarta marti dimineata. ... Din primele informatii se pare ca ar fi vorba de ciobanul angajat de fiul femeii ca sa aiba grija de oile acesteia.
Deputatul PSD Eduard Martin, aflat la primul sau mandat de parlamentar, a avut, din aceasta perspectiva, si suisuri, si coborasuri, deocamdata nu stie exact daca in 2008 va incerca, si pentru a doua oara, lista PSD pentru Camera Deputatilor, dar stie ca, cel putin din 2006 si pana in prezent, a muncit.
Guvernul a aprobat ieri Hotararea privind organizarea scrutinelor din 8 octombrie pentru alegerea consiliilor locale si primarilor din sapte circumscriptii electorale. Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
In perioada octombrie-noiembrie 2010, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au documentat activitatea unui grup infractional cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni cu violenta, respectiv talharii asupra conducatorilor auto, dar si asupra persoanelor care detin sau manipuleaza sume de bani, avand ca principal mod de operare "inteparea pneului in trafic".
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Un numar de 112.893 de societati comerciale si-au suspendat activitatea la nivelul intregii tari in perioada ianuarie-septembrie 2009, de 12,2 ori mai mult decat in perioada similara din anul trecut, cand s-au inregistrat 9.186 suspendari de activitate, potrivit datelor transmise astazi de ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti;
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Sfantul Apostol Andrei era fiul lui Iona si frate cu Simon si ca toti din familia sa era pescar, in apele lacului Ghenizaret.
google-analytics.com