Cautare

61409 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (4.26 secunde)
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... Peisajul economic al judetului Botosani nu arata deloc bine si tine de noi sa scoatem aceasta comunitate din cercul vicios in care se afla din punct de vedere al subdezvoltarii.
Sotia presedintelui ANAF, Andreea - Florentina Blejnar, este asociat principal la SC Tetacons SRL Bucuresti, la care detine 95% din capitalul social, iar diferenta de 5% este detinuta de tatal acesteia, Buzabrici Filipescu Toader, care exercita calitatea de administrator al societatii.
De cealalta parte reprezentantii din Romania ai Alfred Toepfer nu au raspuns pana la inchiderea editiei solicitarii ZF. ... Anul trecut marii traderi au exportat cereale de circa 800 de milioane de euro, o treime din totalul exporturilor de produse agroalimentare ale Romaniei.
Desi pare de domeniul absurdului, faptul ca un nume urias, de origine romana, al teatrului mondial, studiat inca din timpul vietii in toate facultatile din lume, este exilat sa monteze in provincie, nici macar nu mai poate sa te mire, atata timp cat, in buna traditie a romanului, stim sa ne ignoram valorile cu o perseverenta si opacitate demne de o cauza mai buna, daca nu ar fi atat de autodistructive pentru esenta noastra spirituala.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
TAROM va anula o serie de curse interne si externe programate pentru lunile august si septembrie din si catre Aeroportul Sibiu, ca urmare a inchiderii temporare a aerogarii, din motive tehnice.
Pandurii Targu Jiu vrea sa puna capat seriei de nereusite din retur, in ciuda evolutiilor foarte bune, in meciul cu o echipa ce incearca sa supravietuiasca in Liga 1 Gata cu lamentarile la Pandurii! Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Din totalul traficului de voce, de 17.6 miliarde de minute realizat in cursul anului trecut, jumatate au fost initiate in retelele mobile de telefonie.
Incepand cu data de 16 iunie a.c., Cosmote reduce cu pana la 40% tarifele aplicate apelurilor realizate din Romania catre destinatii internationale, pentru toti abonatii sai, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Este posibil sa apara insa modificari din sectorul pre-paid in favoarea post-paid. ... Primul numar de telefon din Romania a fost portat intr-o retea de telefonie mobila, pe 29 octombrie, la ora 16:34.
Comisii constituite din trei, patru angajati ai furnizorului de apa in Craiova sunt zilnic trimise in cartierele orasului pentru a scoate banii de la abonatii rau-platnici.
Numerele pentru telefonia fixa vor fi formate, din februarie 2008, din zece cifre si vor cuprinde prefixul national, indicativul de arie geografica si numarul local, pentru toate apelurile locale si nationale, potrivit unui comunicat al autoritatii nationale din domeniu (ANRCTI).
In plus, compania introduce modificari si la nivelul strategiei de branding, schimband numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie din "Confort" in "Voce" si adauga 10 minute in plus, in fiecare luna, pentru abonamentul Confort 50, se arata intr-un comunicat al companiei.
Abonatii vor avea la dispozitie mijloace diversificate pentru achitarea consumurilor. ... Alta modalitate de plata consta in achitarea facturii, in numerar, la toate oficiile postale din mediul urban si la oficiile postale si factorii postali din mediul rural.
Insa nu doar abonatii pot beneficia de aceasta oferta. ... Cea mai mare experienta de internet gratuit din Romania Pentru a marca aniversarea Supernet, in weekend-ul 12-13 septembrie, toti abonatii Vodafone vor putea naviga pe internet timp de doua zile, gratuit si nelimitat.
Pachetul Popular (ca si Pachetul Baza) este oferit gratuit timp de un an, daca abonatii achizitioneaza antena si decodorul in una sau mai multe rate egale lunare. ... In plus, la oricare din pachetele alese, clientii vor primi gratuit Pachetul Radio, ce cuprinde sase dintre cele mai ascultate posturi FM.
Aceasta baza de date va fi asemanatoare cu cea intocmita de Romtelecom pentru abonatii sai de telefonie fixa.
google-analytics.com