Cautare

95 de rezultate pentru "abonamente" (3.23 secunde)
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica.
Incepind din aceasta luna Romtelecom a redus numarul tipurilor de abonamente de la sapte la patru. ... Toti clientii vor fi transferati la unul dintre noile abonamente ale Romtelecom - Confort Standard - fara minute incluse sau Confort 50 - cu 50 de minute incluse.
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Spre exemplu, Orange mizeaza pe abonamente orientate catre preferinta majora a unui client: ... multe minute si mesaje la abonamente mici, dar care se scad unele din altele (ex: ... Fara sa luam in calcul extraoptiunile, noile abonamente includ trafic pe mobil limitat la 500 MB.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... Vom folosi telefonul standard, de 16 GB pentru a evidentia diferentele dintre operatori, dar si diferentele dintre abonamente si ofertele de pe cartelele prepay.
Profita acum de abonamente lunare pentru o podoaba capilara de invidiat, la Shades Beauty Lounge, intre 5 II 2013 - 5 IV 2013.
Reprezentantii Distrigaz Sud, Sucursala de Distributie Galati, nu au reusit sa-si convinga clientii ca orice consumator de gaze naturale trebuie sa semneze contractele noi, acte in care sunt mentionate si celebrele "abonamente".
Se ieftinesc si apelurile internationale Pentru convorbirile internationale, vor fi disponibile tot doua abonamente: ... Referitor la persoanele juridice, acestea vor dispune de doua abonamente cu minute incluse.
Astfel, va fi acordata reducerea de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75% la abonamente pentru elevi si studenti.
Toti batrânii Craiovei pensionati la limita de vârsta vor putea calatori gratuit cu masinile si tramvaiele RAT, din 2008, daca pensia nu va depasi 1.000 de lei.Pensionatii la limita de vârsta ale caror pensii nu vor depasi zece milioane de lei vechi îsi vor putea procura gratuit abonamente de calatorie pe toate cursele interne ale Regiei Autonome de Transport Craiova.
La sfarsitul lui iunie, 3,8 milioane de clienti beneficiau de unul sau mai multe abonamente la serviciile de telefonie mobila in calitate de titulari de contract, utilizand 6,54 milioane de SIM-uri, respectiv 33,5% din numarul total de cartele active.
650 de abonamente vindute In trei zile de cind au fost puse in vinzare abonamentele pentru noul sezon competitional al Ligii 1, suporterii stelisti s-au grabit numai in primele ore de simbata.
"Se da o companie mica din Romania care are 5 abonamente la un operator de culoare tare. ... "Ce ati spune daca va oferim la prelungirea acestor abonamente 5 telefoane?
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Asta in conditiile in care discutasem prelungirea celor 3 abonamente cu inca 2 ani. ... Tatal meu a fost pacalit cu prelungirea a doua abonamente pe 2 ani (fara acordul nostru, in conditiile impuse de voi, pentru ca cele 2 telefoane nu au mai fost achizitionate tot din vina voastra!).
la minim 5 abonamente cumparate aveti discount 20%! ... Bilete si abonamente Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea :
Concret, in judetul Timis, pentru Liceul "Traian Vuia" Faget, transportul este asigurat de primarie, fiind decontate in total zece abonamente. ... Desi distanta este tot de 8 Km compania percepe 220 de lei pe luna, pentru un numar de 140 de abonamente.
Libertatea iti spune ce reduceri acorda CFR Calatori elevilor si studentilor, atat la abonamente, cat si la bilete, si ce documente sunt necesare pentru procurarea acestora.
cei care au semnat noile abonamente, convinsi probabil ca nu se mai poate face nimic si cei mai multi, care inca nu le-au semnat. ... Cum ar veni, iata, guvernul, a vazut ca ne e greu cu abonamente la gaz metan si le-a anulat.
Un primar din Alba a cumparat aproape 100 de telefoane si abonamente, chiar daca are doar 17 angajati. Un control al Curtii de Conturi a scos la iveala frauda comisa de primar.
google-analytics.com