Cautare

95 de rezultate pentru "walter" (3.36 secunde)
Mesterul popular Rudolf Walter a participat recent la targul 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR. ... Luca, Matei, Ioan si Marcu, sculptate in lemn de Rudolf Walter.
Dupa ce a venit in tara, unde a petrecut doua saptamani alaturi de cei doi copii ai sai, Raluca Zenga a plecat in Italia, la Genova, la sotul sau, Walter Zenga, care antreneaza acum in seria A, la echipa Sampdoria.
Ca in fiecare an, frumoasa sotie a lui Walter Zenga a organizat o sedinta foto pe plaja din fata casei sale din Dubai. ... Sami si Walter Jr sunt incantati sa se pozeze alaturi de parintii lor.
Raluca Zenga, sotia lui Walter Zenga, este o mama fericita. Are doi copii, Samira si Walter Jr, si recent i-am luat un interviu. ... - Sotul tau, Walter Zenga, te incurajeaza cu tatuajele?
Impreuna cu 30 dintre prietenele sale, sotia antrenorului Walter Zenga a organizat o super petrecere pe iaht, cu tema Sirene si alte creaturi mitologice.
Sculptorul Rudolf Walter a participat recent cu sculpturi in lemn la targul traditional organizat de Fundatia Kogaion in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Se lucreaza foarte greu, pentru ca sunt migaloase, ne-a spus sculptorul in obiecte de lemn Rudy Walter.
Un alt martor la incidentul din 16 martie 1967, de la baza Air Force Malmstrom, care a avut in acest sens o conversatie inregistrata pe banda cu Robert Hastings a fost colonelul Walter Figel, acum pensionar, care pe atunci era comandant adjunct la centrul Echo de lansare a rachetelor.
Nume grele pe lista Ion Iliescu, Corneliu-Vadim Tudor, Adrian Paunescu, Walter Roman (tatal fostului premier Petre Roman), Gisella Vass (bunica lui Bogdan Olteanu) si Dinu Sararu sunt numele mentionate in Raportul Comisiei Tismaneanu.
Multe voci au spus chiar ca liderii grei din partid au intervenit pentru ca Walter Frienghel sa fie reales in functia de presedinte.
Previziuni optimiste Pretul petrolului a atins nivelul maxim al evolutiei ciclice si va ramane in urmatorii doi ani la circa 60 de dolari pe baril, a declarat ieri economistul-sef al Deutsche Bank, Norbert Walter, citat de Reuters.
• Patronul Universitatea Cluj, Florian Walter, anunta in direct o donatie din partea clubului si a jucatorilor de 100 milioane lei vechi. ... • Rebeca Walter, realizatoarea emisiunii "Rebecca", de la Antena 2, a anuntat ca a donat 5.000 RON pentru ajutorarea sinistratilor.
Parcarea de la Walter Maracineanu ar urma sa rezolve problema parcarii in zona parcului Cismigiu. ... Primaria Capitalei intentioneaza sa construiasca parcarea de la Walter Maracineanu printr-un parteneriat public-privat.
Walter a fost asteptat de o masina de protocol Patronul Florian Walter a zburat impreuna cu echipa, insa nu a mai mers in autocar.
Gigi Becali considera ca Florian Walter, patronul adversarului Stelei din aceasta seara, Universitatea Cluj, are caracter: "La Walter mi-a placut ca are caracter, chiar daca nu e super-bogat ca altii.
Fondatorul miscarii a fost arhitectul Walter Gropius a emigrat in Statele Unite pentru a scapa de nazisti si acolo miscarea a fost cunoscuta sub o noua denumire Stilul The New Bauhaus.
Raluca si Walter Zenga s-au bucurat de sarbatori frumoase, in familie, dar si alaturi de prieteni apropiati.
Florian Pittis, duminica, 14 octombrie, sunt Maria Gheorghiu si Radu Gratianu, Walter Ghicolescu & David Gojkovic, Zoia Alecu, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, Mircea Vintila & Brambura, OCS, Calancea Band & Guz, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara, prieteni!
Sunt mai protejati de riscul de obezitate, de riscul dependentei de unele droguri, remarca Walter Mischel, cercetator american. Potrivit acestuia, cei 30% dintre copiii care au trecut testul tentatiilor s-a dovedit ca au rezultate mai bune la invatatura.
xxx Descoperitorul celui de al treilea principiu al termodinamicii, Walter Nernst, se indeletnicea in orele libere cu o crescatorie de crapi.
Acum, insa, neurologul Walter Rocca a facut o descoperire importanta mai ales pentru femeile care au suferit interventii chirurgicale pentru inlaturarea ovarelor inainte de menopauza. ... Dar ultimele descoperiri demonstreaza ca in prezenta estrogenului, administrat in preajma aparitiei menopauzei, creierul este mult mai putin avariat, a explicat neurologul Walter Rocca.
google-analytics.com