Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (2.74 secunde)
Propunerea senatorului PSD Viorel Arcas poate parea inedita pentru lumea noastra politica, ce nu rateaza niciun eveniment - de la cele religioase, pana la cele patriotice - pentru a-si face propaganda.
Viorel ROMAN) Alegerea crestinului Donald Trump, dupa Barack Hussein Obama, primul afro-mahomedan presedinte al USA, a generat la Hillary Clinton, la globalistii si la minoritarii privilegiati un soc si refuz al realitatii.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei. ... Pentru a avea succes, trebuie însa sa-ti respecti cuvântul dat, chiar daca pierzi, pentru ca acesta este principalul capital al firmei“, a spus Viorel Popescu.
Viorel Bangala si sotia sa participa zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Din perioada liceului ma ocup de aceste sculpturi in lemn", ne-a spus Viorel Bangala. ... Intrebat ce obiecte se cauta in mod special la standul sau, Viorel Bangala ne-a precizat:
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
Presedintele fondator Ion Iliescu a fost criticat de Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu pentru absenta sa indelungata de la sedintele de partid, iar Mircea Geoana a acordat credit tinerilor in detrimentul batranilor, promovandu-l pe Victor Ponta la vicepresedintia Camerei Deputatilor.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, inainte de a intra la sedinta BPN, ca nu stie de intalnirea de la Snagov, la care au participat Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana, apreciind totodata ca astfel de intalniri nu trebuie sa se substituie structurilor de partid.
Fratii Viorel si Ioan Micula, patronii Grupului de firme European Drinks, au primit vineri, in cadrul unei ceremonii gazduite de Palatul Cotroceni, Trofeul de Excelenta in creativitate.
Printre cei incriminati se afla si senatorul Viorel Arcas, al carui prenume este scris gresit Ion. ... Puteti citi in continuare dreptul la replica transmis publicatiei sibiene de senatorul Viorel Arcas. ... Cu stima, Viorel Arcas Senator colegiul 2, circumscriptia nr.34 - Sibiu
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu. ... Absente notabile, Mircea Geoana si echipa sa - Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Liviu Dragnea.
Teodor Viorel Melescanu: ... Ion Vargau: ... Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... Ion Manzana: ... Teodor Viorel Melescanu: ... Viorel Arion:
Incercarea primarului Mihai Claudiu Tusac de a bloca din nou intrunirea Consiliului Local Mangalia si motivele invocate de acesta, au determinat o reactie dura din partea liderului PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto).
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. ... Vicepresedintele PSD Nicolae Vacaroiu a confirmat ieri intentia lui Ion Iliescu, liderul grupului senatorial al social-democratilor, de a renunta la aceasta pozitie.
google-analytics.com