Cautare

1295 de rezultate pentru "victoria" (3.07 secunde)
Ce sa mai consulti cand victoria partidului lui Dragnea e zdrobitoare? Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
Prima restauratie a statului paralel basescian, dupa ce fusese marginalizat de victoria PSD in alegeri, s-a produs prin intermediul tragediei de la Colectiv, sub numele actualizat statul paralel iohannisian. ... Cu Ludovic Orban la Palatul Victoria.
Cei peste 300 de participanti s-au intrecut sa-si prezinte produsele in standurile amenajeze la complexurile Perla, Dacia, Select, Parc, Ovidiu, Victoria si Cleopatra. ... Cei interesati de incaltaminte si marochinarie vor avea la dispozitie oferta expozantilor prezentata in standurile amenajate la Perla, Select si Victoria.
"Mutatii pe piata muncii" Din datele puse la dispozitie de directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Galati, Victoria Movileanu, a reiesit ca dintre cei 600 de agenti economici contactati s-au prezentat 110.
De asemenea ne-am propus ca 400 de someri sa fie incadrati inainte de expirarea perioadei de acordare a indemnizatiei de somaj, iar un alt obiectiv este angajarea a 640 de persoane care au peste 45 de ani sau sint unici sustinatori de familie si pentru care statul acorda facilitati angajatorilor", a declarat directorul executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu.
"Masurarea terenului de sub bloc implica masurari in sistem national de coordonate, astfel ca trebuie sa plecam din anumite puncte cu aceasta", a declarat Victoria Barbu, persoana autorizata sa execute lucrari de cadastru.
Persoanele care vor sa obtina un loc de munca in strainatate si doresc sa apeleze la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) trebuie sa depuna toate actele necesare in acest sens, in caz contrar demersul lor fiind inutil, a declarat directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, Victoria Movileanu.
Directorul executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu, ne-a declarat ca, dintre cei 15.623 de someri aflati in evidenta institutiei, 3.427 primeau ajutor de somaj, iar restul erau neindemnizati.
La noi se va face la Universitate, iar la Tecuci la Casa de Cultura", a anuntat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Victoria Movileanu.
Asta pentru ca timplarii buni sint plecati peste granita, iar cei care au ramas stiu sa faca doar cutiute", ne-a spus Victoria Ioji, administrator de firma.
Potrivit directorului executiv al AJOFM, Victoria Movileanu, pe lista localitatilor unde numarul de someri este mic figureaza Sendreni, unde sint 57 de someri, Vinatori, unde doar 71 de localnici nu au un loc de munca, Cuza-Voda, unde exista 44 de someri, si Smulti, unde doar 82 de localnici nu au un job.
Rata somajului inregistrata la nivelul judetului in luna aprilie a fost de 6,5%, in timp ce rata somajului in rindul femeilor a fost de 5,9%, ne-a declarat directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, Victoria Movileanu.
Directorul executiv al AJOFM, Victoria Movileanu, ne-a declarat ca acest subiect a fost discutat in cadrul intilnirii desfasurate recent la Sibiu la care a participat si ministrul Muncii, Paul Pacuraru.
Potrivit declaratiei directorului executiv al institutiei, Victoria Movileanu, la interviurile care au avut loc in decurs de doua zile s-au prezentat 32 de candidati care au dorit sa obtina un job in Spania.
232 de absolventi si-au gasit cate un job in primele 10 luni ale acestui an in urma derularii masurilor active de ocupare a fortei de munca, a declarat directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), Victoria Movileanu.
In cadrul conferintei de presa organizata ieri, cu ocazia implinirii a zece ani de la infiintarea Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), directorul executiv al filialei locale a institutiei, Victoria Movileanu, a facut un rezumat al activitatii desfasurate in cursul acestui an.
Victoria Movileanu a fost numita, la 1 februarie, director executiv adjunct al institutiei, aceasta dandu-si demisia din postul ocupat in ultimii doi ani din motive de sanatate.
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank. ... Vereinsbank Victoria Bauspar AG, Bank Austria Creditanstalt AG si UniCredit Tiriac Bank.
Guvernul si compania austriaca Voestalpine vor semna la Palatul Victoria, in jurul orei 16:00, un memorandum de intelegere cu privire la dezvoltarea unui combinat siderurgic in zona Marii Negre, a anuntat Executivul.
Jeffrey Franks i-a facut vineri premierului Emil Boc o vizita de aproximativ 30 de minute, la Palatul Victoria, fiind prezent in Romania la invitatia BNR, cu ocazia serbarii a 130 de ani de la infiintarea bancii centrale.
google-analytics.com