Cautare

1295 de rezultate pentru "victoria" (3.66 secunde)
Coalitia de guvernare formata din PDL, UDMR si UNPR se va reuni din nou luni seara, la ora 18.00, la palatul Victoria pentru a discuta pe marginea legii unitare a salarizarii.
"Parlamentul, anexa a Palatului Victoria". ... Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
65% dintre romani si-ar dori schimbarea lui Emil Boc de la Palatul Victoria, in vreme ce doar 32% nu au o parere buna despre acest lucru.
Membrii Cabinetului Boc se vor reuni, duminica, la Palatul Victoria, untr-o sedinta al carei subiect va fi amenintarea nucleara. De altfel, seful CNCAN este asteptat sa participe la urmatoarea sedinta de guvern.
Cat de nimic pot sa fie pedelistii se vede si din extazul cu care au aplaudat evocarea nostalgica a lui Basescu, trambitator al falselor masuri de dreapta, privind victoria prin care l-a dat jos pe Petre Roman, fara sa precizeze si titlul motiunii, anume, "Romania puternica, Romania social-democrata".
Bogdan Teodorescu nu exclude posibilitatea ca, in spatele acestui "gest ilogic", sa se ascunda proiectul lui Traian Basescu de a-l decapita pe Emil Boc de la Palatul Victoria.
Cum decripteaza Ponta manevrele lui Basescu Prin diversiunea administrativ-teritoriala a Romaniei, Traian Basescu ori va tine in sah UDMR, pentru a nu parasi barca guvernarii, ori va forta Uniunea sa plece de la Palatul Victoria, ceea ce va provoca caderea premierului Emil Boc, afirma presedintele social-democrat Victor Ponta, pe blog.
Iulian Badea ) Emil Boc se afla la Palatul Victoria de doi ani si opt luni. ... Privind la realitatea politica a anului 2011, devine evident ca actualul premier este mentinut la Palatul Victoria doar pentru simplul fapt ca seful statului vrea sa conduca si guvernul.
Victoria noastra urbana ne de speranta ca bunul-simt si ratiunea vor invinge. ... Daca vor reusi, victoria lor va fi infrangerea unei intregi sperante.
Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului. ... A fost un zvon ca, dupa victoria de la Neamt, PDL si Coalitia doresc comasarea alegerilor locale cu cele legislative...
Stimate domnule Presedinte Jean-Pierre Bel, Am primit cu deosebita satisfactie vestea privind victoria obtinuta de Partidul Socialist Francez la alegerile senatoriale din 25 septembrie 2011.
Nu se stie daca si cum va plati, intr-o zi, Basescu razboiul pe care sunt semne clare ca l-a declansat recent contra unui PDL care refuza sa ii mai raspunda la comenzi, si unui premier care nu vrea sa se mai dea dus de la palatul Victoria.
Legile adevarate sunt, de fapt, dezbatute la Palatul Victoria si nu in Parlamentul Romaniei. ... Palatul Victoria declara razboi deschis nu numai Palatului Cotroceni, ci si Palatului Parlamentului.
Un Geoana provenind din PSD si cocotat la Palatul Victoria ar bulversa social-democratii mai rau decit manevra de acum citiva ani, cu George Maior. ... Dar si la victoria gruparii lui Iliescu.
Premierul Ungureanu vrea ca programul legislativ al Guvernului sa poata fi pus in aplicare ‘fara ragaz‘ Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si-a exprimat, joi, speranta ca relatia Guvernului cu Parlamentul sa fie coerenta, astfel incat actele normative promovate de Executiv sa poata fi puse in aplicare "fara ragaz", informeaza Palatul Victoria.Ungureanu a participat, joi, la o sedinta organizata de Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul (DRP) avand ca tema desfasurarea activitatilor din cadrul relatiilor dintre Guvern si Parlament.
Ponta scrie pe blogul sau ca victoria lui Francois Hollande este importanta pentru Romania, adaugand ca Nicolas Sarkozy este azi un simbol al politicianului demagog, populist fara limite, total lipsit de valori si scrupule.
Exista chiar voci care sustin ca marea schimbare de la Palatul Victoria a fost planuita in laboratoarele de la Cotroceni, ca ultim colac de salvare pentru partidul prezidential.
"INFORMAL" In timp ce delegatia romana a ministrilor desemnati negociaza cu FMI limitarea drastica a daunelor convenite cu guvernele Basescu, iaca se convoaca de urgenta - si totodata, "informal" - guvernul interimar, la Palatul Victoria. ... Deocamdata, ce cauta guvernantii demisi la Palatul Victoria, in convocare de urgenta?
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
Exceptie a facut PDL, care nu a beneficiat in niciun fel de instalarea lui Mihai Razvan Ungureanu la Palatul Victoria. ... In acel moment, Guvernul Ponta abia se instalase la Palatul Victoria si trecuse doar prin doua scandaluri:
google-analytics.com