Cautare

116 de rezultate pentru "vice" (2.65 secunde)
Cei cinci pretendenti isi disputa vicepresedintia regiunii in conditiile in care Olguta Vasilescu (primarul Craiovei) va candida pentru o functie de vice la nivel national, iar actualul vicepresedinte al PSD, Valeriu Zgonea, nu a dat semne ca ar dori sa candideze.
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
VICE: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. ... - VICE: ... vice.com)
Radu Harhoiu, CsI Institutul de Arheologie "Vasile Parvan" al Academiei Romane Serban Tiganas, presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania Serban Sturdza, vice-presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, vice-presedinte al Pro Patrimonio conf. ... Stefan Balici, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", vice-presedinte al Asociatiei "Arhitectura.
In conditiile scaderii in popularitate si in conditiile incercarii evidente de a frauda alegerile, primul ministru a propus azi in coalitie revocarea vice-primului ministru PSD, domnului Dan Nica, si ministrului de interne si inlocuirea ca interimar a acestuia cu domnul Vasile Blaga, exact cu cel care coordoneaza campania de la PD-L si a domnului Basescu.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - Florin Georgescu, actualmente prim-vice-guvernator al BNR, a fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR.
Trei zile mai tarziu, atasatul britanic din Spania a raportat descoperirea cadavrului, acesta fiind predat vice-consulului britanic pentru a fi inmormantat. Vice-consulul a cerut si o autopsie, iar medicul legist a stabilit ca omul era inca viu cand a ajuns in apa si a murit inecat.
VICE: ... vice.com
VICE: ... vice.com
Cu toate ca nu s-a ferit sa-i atace direct pe premierul Tariceanu si pe oamenii din jurul lui (in special pe Bogdan Olteanu), Antonescu va deveni vice pe un post-cheie, care presupune relatia cu partidele din Romania, dar si cu seful statului.
Stelica, Bobocea, fost sef Departament Cultura si Sport pe platforma ArcelorMittal, Ion Crivat, care a fost vice-lider la UPDS, Adrian Sutu, care lucreaza la sindicatul Electrocentrale, Popa Octavian, fost vice - lider pe platforma la UPDS, Gigi Bercea, maistru, Culita Rusu, fost lider de sindicat, si, nu in ultimul rand, Toader Tebrian, liderul de sindicat de la ICMRSG, care s-a aratat extrem de multumit de alegerea facuta.
"Matei prefera sa il tina pe functie pe liberalul Florin Chelaru pentru ca zice el prefera un vice care sa ii linga si talpile" a declarat Tudorel Calapod (foto) presedintele PD-L Navodari.
Oricum, eu raman vice-lider al grupului parlamentar. ... Stiti deja ca sunteti vice-lider al grupului parlamentar? V.H.: Stiu, stiu deja.
Discursurile candidatilor au fost, de asemenea, unele soft, avand la baza strategii de impacare - cum a fost cel al lui Vanghelie, candidat la un post de vice, sau elogiul comunistilor - cum a fost cel al lui Robert Negoita, candidat la alta functie de vice.
Pentru posturile de vice national au fost depuse si validate 13 candidaturi: ... Favoriti pentru a ocupa o functie de vice national sunt, scrie sursa citata, Dan Nica, Nicolae Banicioiu, Gheorghe Bunea Stancu, Constantin Nita, Ion Calinoiu, Adrian Duicu, Marian Vanghelie, Dan Sova si Titus Corlatean.
Compania Nokia a inaugurat ieri, la Jucu, judetul Cluj, prima linie de asamblare a telefoanelor mobile în prezenta lui Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a lui John Guerry, director Nokia România, si a autoritatilor locale si judetene.Deocamdata, au fost angajati 350 de muncitori, dar vor fi 500 în prima etapa a demararii productiei.
Anuntul a fost facut luni 25 mai de catre Vice-Premierul Dan Nica, la finalul sedintei coalitiei guvernamentale.
Poqe a colaborat si cu alte publicatii, precum Frankfurter Allgemeine Zeitung, Spiegel, LExpress, Vice UK, Das Erste, dar si cu Vice, Documentaria, Esquire, DoR, Casa Jurnalistului, Men's Health, Scena9 si Gazeta Sporturilor.
"Am observat o cerere foarte mare pentru livrarea eficienta de date video prin retele mobile", a spus Peggy Johnson, Executive Vice President, Qualcomm Technologies, Inc.
Dan-Vlad Filimon, Institutul National pentru Medicina Complementara si Integrativa, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura: ... Dan-Vlad Filimon, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura.
google-analytics.com