Cautare

4787 de rezultate pentru "vice campion bobaru ion box" (5.57 secunde)
Presedinte - Victor Ponta, Presedinte de onoare - Ion Iliescu, Presedinte executiv - Liviu Dragnea, Presedinte Consiliul National (CN) - functie detinuta de Adrian Nastase, pentru care nu se fac alegeri, Secretar general - Andrei Dolineaschi (functie care, potrivit modificarilor la Statut ce vor fi adoptate la Congres, va fi una numita, validata de CExN la propunerea presedintelui partidului si remunerata) La functia de presedinte al PSD si-a mai inregistrat candidatura si Andrei Alexandru, membru de partid la filiala PSD Sector 2, care a mai candidat la aceasta pozitie si la Congresul din 2010.
Multiplul campion national isi doreste sa schimbe mentalitatea tinerilor si ii indruma catre sport, dar mai ales spre culturism, sperand sa "gaseasca"
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Federatia Romana de Box a castigat si ultimul proces pe care il avea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cu Asociatia Internationala de Box Amator (AIBA), cel in urma caruia forul prezidat de Rudel Obreja fusese exclus din structurile federatiei, informeaza Mediafax.
Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Pe Facebook circula o fotografie a marelui campion roman Leonard Doroftei, cu urmatorul text: ... 10 aprilie 1970) este un fost pugilist roman, campion mondial WBA la categoria semi-usoara (61,9 kg) intre 5 ianuarie 2002 si 24 octombrie 2003.
Purtatorul de cuvant al PNL Gorj, Ion Raut, un simpatizant al taberei Morega, s-a exprimat in mod plastic si a spus ca in partid functioneaza societatea "Dezbinarea SRL", care este condusa de adversarii actualului lider al partidului.
Este noul campion La patru luni dupa ce a pierdut meciul cu britanicul Carl Froch, implicit centura de campion mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute (32 de ani, 30 de victorii, o infrangere) a revenit in ring, printr-o victorie la puncte cu rusul Denis Gracev (30 de ani, 12 victorii, un egal).
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Pugilistul David Arthur, de patru ori campion national la box, a murit duminica seara in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul judetean din Baia Mare. ... Intre 1996 si 2001, David Arthur a fost de patru ori campion national si de trei ori vicecampion.
La jumatatea lunii decembrie a anului trecut, Mihai Leu (45 de ani), fost campion mondial la box profesionist, s-a operat de cancer la colon.
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : ... Echipa manageriala a fostului campion de Formula 1 a anuntat ca starea acestuia s-a inrautatit, iar in acest moment este critica.
La carting a fost campion al Americii de Sud si de 2 ori vicecampion mondial. ... Ayrton Senna, campion mondial in 1988, 1990 si1991, a obtinut 41 de victorii si 65 de pole position in 162 de Grand Prix-uri.
Iar acum, Cereal BIO iti aduce produse delicioase si sanatoase si un super-concurs - motive in plus sa incepi scoala cu energie de campion!
VICE: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. ... - VICE: ... vice.com)
Laurentiu Ciurel a fost un apropiat al PNL si al lui Dan Ilie Morega, in perioada in care actualul vice al PSD a indeplinit functia de sef al Complexului Energetic de la Rovinari.
google-analytics.com