Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (5.85 secunde)
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
MRU SAU BLAGA?
Grupul PDL contesta din nou la CCR hotararea de revocare a lui Vasile Blaga de la sefia Senatului Grupul senatorilor PDL a depus vinerea trecuta, la Curtea Constitutionala, o noua sesizare cu privire la Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului.
38 cu Blaga si unu cu Boc 78 de camere de luat vederi, 133 de fotoreporteri, peste 500 de jurnalisti din presa scrisa si audiovizuala interna si internationala s-au ocupat de relatarea acestui eveniment politic. ... Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu.
Agerpres informeaza ca analistul politic Iosif Boda a declarat ca gestul lui Vasile Blaga de a demisiona din functia de ministru de Interne este unul laudabil. "Sunt perfect de acord cu gestul domnului Blaga. Bravo, domnule Blaga! ... Gestul lui Vasile Blaga a fost unul de demnitate", a declarat analistul.
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. ... Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor.
In loc sa-si prezinte imediat demisia, ca un adevarat barbat, coplesit de onoarea si demnitatea postului ce i s-a incredintat, ministrul Vasile Blaga a recurs la strategia celei mai jalnice tate de mahala. ... Vasile Blaga a trecut direct la amenintari:
Sorin Oprescu conduce in topul preferintelor pentru Primarie, cu 51,2% dintre voturi, in vreme ce Vasile Blaga este creditat cu 48,8%, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitateatv.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Blaga ar creste partidul cu 7 procente.
Basescu ii da o mana de ajutor Elenei Udrea si un cap in gura lui Blaga", pe care il puteti citi in continuare. Traian Basescu profita de orice ocazie pentru a-i mai trage cate un cap in gura fostului ministru de interne, Vasile Blaga.
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Vasile Blaga, secretarul general al Partidului Democrat, a avut vineri ingrata misiune de a potoli spiritele incinse de atata combatut politic din organizatia judeteana a democratilor. ... Cred ca sunt solutii", a declarat Blaga la iesirea de la intrunirea democratilor, fara a impartasi in ce constau totusi aceste solutii.
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. In acelasi timp, chiar unul dintre cei vizati de barfele politice, Videanu, neaga ca intre el si Blaga ar exista vreun conflict.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat. ... • V-ati anuntat sustinerea pentru Vasile Blaga.
Candidatii PIN si PDL la Primaria Generala al Capitalei, Cozmin Gusa si Vasile Blaga, s-au contrat, joi seara, la ProTV, Gusa intrebandu-l pe Blaga de ce nu l-a exclus din partid pe Adriean Videanu, pentru incompetenta, iar Blaga replicandu-i ca are legaturi cu "oameni din anumite servicii".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marti, ca secretarul general al PDL Vasile Blaga este "un fatarnic si un insolent" si a precizat ca, in timpul mineriadelor din 1990, atat Blaga, cat si "seful sau", Traian Basescu, faceau parte din FSN.
Vasile Blaga si Elena Udrea. ... Blaga e socotit, chiar si de adversarii politici, un lider serios, puternic si capabil de dialog. ... Episodul acela n-a fost uitat nici de Basescu, nici de Blaga.
Probleme pentru Blaga Pentru presedintele PDL, Vasile Blaga, tradarea lui Stanisoara vine intr-un moment delicat si s-ar putea sa-l coste mult in competitia pentru presedintia partidului.
google-analytics.com