Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (2.63 secunde)
Macovei, un fost procuror comunist Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a sustinut, luni, la Pitesti, motiunea pentru un nou mandat in fruntea formatiunii din Modrogran. Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu. ... "Vasile Blaga este cel mai reprezentativ pentru PDL.
Delegatia oficiala care a vizitat ieri Bania a fost compusa din ministrii Radu Berceanu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Gheorghe Barbu, din presedintele partidului, Emil Boc, si presedintele executiv, Adriean Videanu.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Agerpres informeaza ca analistul politic Bogdan Teodorescu (foto)a declarat ca demisia lui Vasile Blaga din functia de ministru al Internelor nu a avut nimic de-a face cu onoarea, ci cu o lupta politica in interiorul PDL.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Blaga mi-a atacat familia. Sursa raului e Basescu Vasile Blaga a depasit limita atacurilor politice, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Sibiu, aratand ca liderul PDL a ajuns sa-i atace familia, doar pentru ca a stat prea aproape de Traian Basescu, catalogat de prim-ministru drept "sursa raului".
Ministrul dezvoltarii, Vasile Blaga, a venit ieri in Banie pentru a semna trei contracte de finantare in valoare de aproximativ 14 mili-oane de euro, initiate de Primaria Craiova, Consiliul Judetean Dolj si Primaria Dragasani, ocazie cu care a promis ca va aloca fonduri pentru Sala Polivalenta.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a prezentat joi, la Palatul Victoria, rezultatele primelor cinci zile de ancheta.
Vasile Blaga (foto), secretarul general al PD, a declarat ieri ca votul dat saptamana trecuta in Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului in privinta demiterii directorilor Serviciilor de informatii demonstreaza ca toate celelalte partide parlamentare s-au coalizat impotriva PD si a presedintelui Traian Basescu.
Democratul Vasile Blaga a sustinut ca actiunea PSD, PNL, PRM si PC de suspendare a lui Traian Basescu este o rafuiala politica si o reglare de conturi.
contestarea conducerii PD-L, in special a ministrilor Blaga, Videanu si Berceanu. Deputatii i-au reprosat presedintelui ca nu au acces la deciziile conducerii partidului si ca banii sunt directionati de catre triada Blaga - Videanu - Berceanu in functie de clientela acestora.
Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de "National", Traian Basescu s-a impacat cu Adriean Videanu si Vasile Blaga, oamenii alaturi de care a reusit sa ajunga si sa ramana la putere. ... Basescu-Videanu-Blaga.
Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Mitul Vasile Blaga (autor: ... S-a creat un veritabil mit, la nivelul opiniei publice, referitor la Vasile Blaga.
Biroul Permanent al Senatului a convocat sesiune extraordinara pentru revocarea lui Vasile Blaga Biroul Permanent al Senatului a decis convocarea, pentru marti, de la ora 17,00, a sedintei extraordinare a Camerei superioare a Parlamentului in care se va discuta revocarea din functie a presedintelui forului, Vasile Blaga, si numirea unui alt presedinte, a declarat Ion Chelaru, vicepresedinte al Senatului.
i-a delegat responsabilitatea alegerilor lui Blaga, iar el a plecat pentru a face totul ca sa castige Clujul. Ca sa se spele pe maini de esecul general si sa-l paseze asupra vechii garzi, in principal, a lui Blaga.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a confirmat in urma cu putin timp, faptul ca in aceasta dimineata i-a prezentat premierului Emil Boc demisia. Vasile Blaga a precizat totodata ca este vorba despre o demisie de onoare. ... Este o demisie de onoare", a spus Blaga.
Pornind de la aceasta constatare si de la declaratiile contradictorii din ultima vreme ale secretarului general al PD, ministrul Vasile Blaga, liberalii considera ca acesta da dovada de "demagogie" si "minciuna".
Presedintele Traian Basescu a declarat aseara ca Vasile Blaga, candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei, il va "pulveriza" in alegeri pe candidatul preconizat al PSD, Miron Mitrea. "Il pulverizeaza Blaga pe Mitrea", a spus Basescu, intrebat de confuntarea care se prefigureaza la Bucuresti intre Vasile Blaga si Miron Mirea.
google-analytics.com