Cautare

1433 de rezultate pentru "vali stefan" (4.33 secunde)
Congresul TSD, reunit sambata, in Bucuresti, pentru alegerea viitorului presedinte, a debutat pe melodia Bug Mafia, "Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?", un remix facut dupa melodia "Amintire cu haiduci", compusa de Vali Sterian si lansata de Mircea Baniciu.
‘‘Alaturi de Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Vali Steriu, Anghel Iordanescu, oamenii care au contribuit decisiv la iesirea Romaniei din recesiune, voi face in continuare o politica de stanga si voi pune umarul la obtinerea unor rezultate bune pentru UNPR in 2012.
Si el nici nu e Vali Stan ca sa faca one man show, desi se vede foarte ca l-a plagiat.
Vali Mustata "Traian Distrugatorul ! "Tatomirescu Nelly "Depinde de urmasi!" Kaitar Istvan Janos" Traian Sparticatorul."Ioan Mihalcea "Nu stiu care-i marca preferata de whisky a presedintelui validat, asa ca nu-i pot pune eticheta.ST@Johnny Walker.
"Din informatiile pe care le am de la producator, in cazul produselor atestate ca fiind traditional oltenesti din carne, de exemplu, acestea sunt cu aproximativ 2% mai scumpe decat celelalte", a declarat Vali Gorgoteanu, director executiv adjunct, coordonator al Departamentului Inspectii din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Doctorul Vasile Silian, ajutat de asistentii Sorin Giubelan si Vali Fotescu, toti cu o vechime de peste 17 ani în aceasta sectie, fac minuni cu ajutorul aparatelor de tratament din dotare.
Cu toate acestea, Vali Bosna, agent imobiliar a CasaBia, este de parere ca, pe viitor, din contra, preturile vor continua sa creasca.
"Preturile cele mai mici din oras le gasim in Tiglina 1, unde desi este o zona centrala, blocurile se vand cu sume cuprinse intre 47.000 - 48.000 de euro deoarece blocurile au un grad ridicat de tasare", a declarat Vali Bosna, agent imobiliar la CasaBia.
"Am inteles ca pe 15 noiembrie ar urma sa aiba loc o conciliere directa intre proprietarul masinii si inspectorul de daune", a spus Vali Bordeianu, directorul Agentiei Euroins Botosani.
Sa-l intreb pe Vali, ce sa facem la liga sa-l suspendam definitiv din viata sportiva", a spus Becali. El a adaugat ca l-ar vinde pe Tatarusanu, dar nu crede ca exista vreun club interesat de el:
Seara a culminat cu un party de proportii unde invitati speciali au fost DJ-ul Vali Florea si Anastasia Sandu.
"Stejarii" s-au impus gratie punctelor lui Vali Ursache, Mihai Macovei - eseuri, Ionut Dimofte - un eseu si o lovitura de pedeapsa, Florin Vlaicu - 3 transformari si o lovitura de pedeapsa, echipa noastra beneficiind si de un eseu de penalitate.
nesimtit, speculant, obscen, bataus, mizerabil, nepasator, bisnitar Daca ai dat click, probabil ca nu ai mai mers pe un stadion din Romania de pe vremea cand Steaua siRapid jucau in semifinala Cupei UEFA sau din anul cand Dinamo o fura de la Lazio, cu sau fara ajutorul intern” al lui Ioan Becali sau al lui Vali Pepene” Nastase.
- Vlad Petreanu - jurnalist & blogger, Petreanu.ro - Lucian Mindruta - jurnalist - Adrian Hadean - chef & blogger, Hadean.live - Cristina Bazavan - jurnalist & blogger, Bazavan.ro - Vali Petcu - blogger, Zoso.ro - George Buhnici - realizator TV & co-fondator Cavaleria.ro - Andreea Retea - blogger, Andressa.ro - Radu Dumitru -blogger, NWRadu.ro - Luiza Daneliuc -expert contabil, Smart Tax Advisors - Florin Boldescu -Home Banking Clients Manager - Customer Value Proposition area, Raiffeisen Bank Romania - Matei Dima - Video Blogger & Managing Director, Global Entertainment - Cristian Manafu - blogger, Manafu.ro Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald's, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.
MC-ul Galei a fost Vali Barbulescu care a intrat foarte bine in pielea unui personaj inspirat direct din "Nasul": "Sunt gata sa va fac o oferta pe care nu o puteti refuza:
Din proiectul Subcarpati fac parte Bean MC, Vali Umbra, DJ Power Pe Vinil, VJ Andri, iar printre artistii cu care acestia au colaborat se numara Georgiana Manaila, AFO, Gnom, Mara, Brio, Chimie, Unda Comuna si DJ Limun.
Acesta este cel de-al 21-lea Premiu International obtinut de artistii prestigioasei Institutii de Cultura, cele mai recente Trofee si Premii fiind cucerite in aceasta toamna in Turcia (CERTIFICAT of EXCELLENCE la MEDITERRANEAN CULTURE and ART INTERNATIONAL FESTIVAL) si Bulgaria (GRAND PRIX "GOLDEN ORPHEUS"- MARELE PREMIU "ORFEUL de AUR" la BLACK SEA FEST - EURO FOLK 2013)· Dupa succesul repurtat in turneul sustinut intre 29 august - 8 septembrie 2013 in Turcia si Bulgaria - de unde au revenit cu cele mai importante premii - artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII au deschis noua stagiune (2013-2014) cu spectacolul "Domnul Conopida" (regia Catalin Voineag, scenografia Viorica Petrovici, coregrafia Vali Rosca), un musical conceput dupa opereta celebrului compozitor francez Jacques Offenbach.
AFO cu Vali Umbra (voce), Big Blunt (chitara/voce), Dan Basu (visuals) si Cretu (tobe), un live act in formula completa, imbinat cu freestyle, unul dintre show-urile must-see din Romania lui 2014!
Eu cant inca din liceu, dar primele aparitii in public au fost la festivalul Om bun din 2014, unde am castigat premiul Vali Sterian, urmate de prezente pe scena Club A, ca invitat al domnului Florin Silviu Ursulescu si diverse alte locatii, unde se canta acest gen muzical.
Dedicam acest album tuturor celor care isi pastreaza coloana vertebrala, intr-o tara cu un sistem de valori mult prea debusolat pentru ca acest aspect sa mai fie considerat un merit, declara Vali Rauca.
google-analytics.com