Cautare

4022 de rezultate pentru "tudor constantin arestat" (2.89 secunde)
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... Vadim Tudor:
Tudor Arghezi Revista Historia a explicat cum a ajuns Arghezi in inchisoare. ... Desi eliberat, au urmat ani grei pentru Tudor Arghezi, asupra acestuia planand stigmatul germanofiliei proclamate anterior.
Cine era Tudor Vladimirescu- Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor! Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... - Eu inteleg sa fim deposedati in acest joc de minge prin alunecare, dar nu prin "dare la glezna" Constantin Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Constantin Nita: ... Tudor Marcu: ... Constantin Nita:
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
La finele lunii octombrie 2004 Lascau a fost arestat de structura centrala a PNA, dar dupa o luna a fost pus in libertate de Curtea de Apel Bucuresti pentru lipsa de probe.
A fost arestat in 1947 si inchis la Sighet si Ramnicu Sarat. ... A fost arestat in 1952 la Ghencea si inchis timp de 2 ani. Constandache Hristian Virgil - inginer, membru PNL, arestat la 24 septembrie 1958 pentru propaganda comunista. ... arestat in 1958.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Prof dr Tudor precizeaza:
AmosNews / Vadim Tudor s-a dus / Autor: Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. ... Vadim Tudor a reprezentat destul de exact latura propagandist-securista e vechiului regim.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. ... Vadim Tudor arunca in aer PPRM. ... Vadim Tudor spune ca Anghel Stanciu si liderul partidului, Corneliu Ciontu, au avut o "tentativa de puci", insa actiunile presedintelui de onoare si ale "juntei" sale arata tot la fel.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica. ... Nu vreau sa bag scoala sau inspectoratul scolar in asa ceva, ne-a declarat Constantin Tudor.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... Tudor Giurgiu Un etaj mai jos (Romania â€" Franta - Suedia -Germania) Producator: ... Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. Puteti citi in continuare textul Propunerii pentru acordarea Titlului de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CALARASI d-lui Dan Constantin.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
google-analytics.com