Cautare

11698 de rezultate pentru "tudor constantin arestat la pitesti urmarit general" (3.05 secunde)
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. La randul sau, Ciontu i-a cedat locul nr. ... Vadim Tudor:
Asa cum spunea Bogdan Teodorescu, ex-premierul Adrian Nastase a fost linsat politic, in vazul lumii, fara probe la dosar, si fara a se lua in considerare ca liderul PSD este cel care a bagat Romania in NATO si in UE.
Cine era Tudor Vladimirescu- Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor! Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
A fost arestat in 1947 si inchis la Sighet si Ramnicu Sarat. Boiteanu Florin - fiul generalului Ion Boiteanu (ministrul Culturii si Educatiei Nationale dupa 23 august 1944), nascut pe 15 iulie 1922 la Pitesti, fruntas al tineretului liberal.
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
AmosNews / Vadim Tudor s-a dus / Autor: Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. ... Dispare cu el un sfert de secol care s-a scurs de la caderea regimului comunist pana azi. Vadim Tudor a reprezentat destul de exact latura propagandist-securista e vechiului regim.
Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica. ... Ma asteptam la astfel de atacuri murdare (n.r.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. "Asistam la un puseu nervos al lui Vadim, care s-a trezit crezind ca partidul este proprietatea lui", se apara seful peremistilor. Vadim Tudor arunca in aer PPRM.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
google-analytics.com