Cautare

63829 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (6.69 secunde)
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Romania are o singura varianta in fata Albaniei, victoria Nationala de fotbal a Romaniei joaca duminica, pe Stade de Lyon, impotriva Albaniei (22,00, ora Romaniei), cu calificarea pe masa in optimile de finala ale EURO 2016.
Romania si Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0, in etapa a 4-a din Liga Natiunilor si nu mai depinde doar de propriile rezultate pentru a fi pe primul loc in grupa Modelul sarb a fost mereu pe gustul romanului.
Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finante, aproape toate firmele detinute de Copos inregistreaza datorii uriase la bugetul de stat, iar anul 2008 le-a adus pierderi pe linie, de ordinul milioanelor de euro.
Suntem, de multe ori, inclinati sa ne punem cenusa in cap si sa ne vaicarim ca numai in tara noastra toate se pot intampla numai pe dos, sau ca romanii nu vor putea fi niciodata un popor cu adevarat modern.
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (2) (Continuare) 2. Cum s-ar descurca Bear Grylls intr-un WC din Liga 1 prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
Cum in Romania terenurile sunt impracticabile, Pandurii Targu Jiu a mai programat un stagiu in Antalya, al treilea din aceasta iarna, in perioada 20-28 februarie.
Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii. Suportul acopera, in premiera, reprezentativele de juniori si junioare, precum si de tineret, dar si primele ligi din futsal si fotbalul feminin.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Anuntul a fost facut de Liga Profesionista de Fotbal, in sfarsit, dupa zeci de zile de discutii.
Etapa care s-a incheiat duminica seara a avut cateva surprize, printre care si una placuta, victoria Universitatii la Urziceni. ... Schimbarea antrenorului a fost benefica, inregistrandu-se, cum spuneam, un rezultat pozitiv.
cel mai mare circuit de carting dintr-un centru comercial din Romania. Cele doua piste din care este format circuitul - una destinata adultilor si una copiilor, sunt amplasate in interiorul mall-ului. "Suntem foarte bucurosi sa anuntam lansarea uneia dintre cele mai asteptate atractii din Mega Fun.
Rezultatele obtinute in aceasta etapa din cupele europene au consolidat locul 15 pe care Romania il ocupa inainte de aceasta saptamana. Daca o va pastra pana la final, aceasta pozitie ne-ar da posibilitatea sa trimitem doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor, din sezonul 2015-2016.
Campion in Romania, Bogdan Onut a decis sa plece definitiv din tara:
Sambata, 16 Octombrie 2010, a avut loc, la Sala Palatului din Bucuresti, Congresul extraordinar al PSD, la care au participat peste 5000 de delegati. Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbatut vineri programul de guvernare al partidului si modificarile la statut.
Pentru a dezvolta o afacere cu perspective este nevoie de seriozitate, munca si pasiune. ... Acest lucru se datoreaza faptului ca, aparent, în Craiova sunt deja acoperite mai toate domeniile de activitate.
Gheorghe Mencinicopschi, fost manager al Institutului de Cercetari Alimentare, a explicat, pentru Ziar Medical, de ce nu functioneaza, in mod miraculos dietele, ce boli poate semnala pofta de un anumit aliment si ce trebuie sa mancam pentru a ne induce o stare de bine.
google-analytics.com