Cautare

157 de rezultate pentru "tir" (3.76 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin a fost implicat, noaptea trecuta, intr-un carambol. Romeo Dunca a ajuns cu masina in sant dupa ce a fost lovit de un TIR.
Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
Pana acum, aproximativ sase TIR-uri au preferat sa traga pe dreapta fiindca nu pot urca, deoarece nu sunt echipate corespunzator.
In aceeasi zona, in urma cu aproximativ o ora a mai avut loc un accident in care a fost implicate un autoturism si un TIR, iar o persoana a fost ranita.
Accident in Pasajul Unirii, evitat in ultima clipa. Un participant la trafic a oprit la timp TIR-ul.
Potrivit primelor cercetari ale politistilor, soferul unui autoturism Audi, inmatriculat in Marea Britanie, care circula dinspre Gara spre Calea Severinului, a acrosat remorca unui TIR parcat pe partea dreapta a drumului dupa care a pierdut controlul directiei, a lovit un scuar si s-a oprit la aproximativ 50 de metri de locul impactului.
Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, Eduard Zlatineanu, de 37 de ani, din Craiova, conducea pe 15 mai un Audi A8 cu numere de Marea Britanie pe bulevardul Dacia, iar intr-o curba usoara la stanga a pierdut controlul directiei si a acrosat cu partea dreapta a masinii remorca unui tir parcat pe marginea drumului.
Un tir le-a intrat in magazinul pe care il administreaza la parterul locuintei si a fost la un pas sa le distruga toata agoniseala.
Coreea de Nord a lansat miercuri un tir multiplu de rachete de croaziera in largul coastelor sale estice, a anuntat armata sud-coreeana, care desfasoara in aceste zile exercitii militare comune cu fortele americane.
Grav accident de circulatie in apropiere de Iasi, la Letcani, unde un tir a lovit doi copii pe o trecere de pietoni.
Povestea de succes a lui Ionut Rusu. Comediantul face senzatie pe internet si are milioane de vizualizari la fiecare clip.
Localnicii din Zadareni, judetul Valcea, s-au trezit luni dis de dimineata cu o multime de Dacii Duster pe campul din apropierea localitatii. Un TIR incarcat cu masini noi s-a rasturnat noaptea trecuta pe autostrada A1, la iesire spre localitatea Zadareni.
Trenurile acumuleaza intarzieri de zeci de minute si cel mai greu este pentru calatorii care ajung in vagoane vechi. Restrictii sunt si pentru TIR-uri in toate judetele in care temperaturile cresc peste 35 de grade.
Este o ocazie unica de a vedea demonstratii de scrima, ateliere de tir cu arcul si spectacole de teatru stradal.
Un sofer de TIR din Botosani, in varsta de 51 de ani, a intrat intentionat cu un Matiz intr-un copac, in zona localitatii Ipotesti.
In jur de 100 de fermieri continua protestul in apropierea Vamii Siret, cu peste 50 de tractoare, sase TIR-uri si 15 masini.
Disperati ca pierd mult din cauza cerealelor ucrainene, mai multi fermieri din Botosani au oprit un TIR care transporta cereale.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com