Cautare

157 de rezultate pentru "tir" (2.52 secunde)
- La jocurile Invictus din Australia echipa Romaniei a castigat 4 medalii la TIR cu arcul - o disciplina la care avem o traditie stramoseasca de sute de ani.
Populara inainte de 1940 doar pentru soferii de tir sau de autobuz, Route 66 s-a transformat in anii '50 in ruta favorita a tuturor celor ce doreau sa ajunga in California.
Si nu mancam o bucatica, ci un tir! Pana nu terminam ciocolata, nu ma lasam. A urmat o alta perioada din viata cand mi-am dat seama ca sa pretind ca nu exista dulcele este o prostie.
Accidentul s-a produs dupa ce un tir a intrat pe contrasens si a lovit doua masini. Circulatia in zona este ingreunata la aceasta ora.
Ori pe un drum national deschis traficului international puneti un ATV langa un tir sa vedeti disproportia care exista. In plus, totusi ele sunt un fel de motociclete pe patru roti.
Proprietarii unui imobil localitatea mehedinteana Bistrita s-au "trezit" in aceasta dimineata cu tirul in casa.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Masina in care se aflau cei trei copii si parintii acestora a intrat sub rotile unui tir care era oprit pe banda de urgenta a autostrazii, potrivit Mediafax.
O femeie a murit, miercuri, lovita de un tir, in sectorul 6 al Capitalei, dupa ce a traversat printr-un loc nepermis, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, citat de Mediafax.
Trei oameni au ajuns la spital, dupa ce trei masini si un TIR s-au ciocnit violent. Una dintre victime a ramas incarcerata si doar pompierii de la descarcerare au reusit s-o scoata dintre fiare.
O masina s-a ciocnit cu un TIR, in conditii de ceata si asfalt umed. Alti 8 soferi nu au putut frana la timp si au intrat in masinile ciocnite.
Soferul care a provocat carnagiul conducea tir-ul cu cartela tahograf a colegului sau, fiul primarului. Totul, pentru a castiga cativa bani in plus.
Vremea rea face ravagii pe drumurile din tara. Pe mai multe drumuri din Maramures se circula in conditii de iarna.
La final, Burleanu a fost supus unui tir dur de intrebari legate de responsabilitatea sa, dupa ce echipa nationala a ratat o noua calificare la Cupa Mondiala.
Unul moare, strivit intre un TIR si un microbuz, celalalt va sfarsi, cel mai probabil, in inchisoare. Un batran nu are pe unde ajunge la campul sau si o ia cu caruta prin curtea unui patron de balta.
Un sofer de TIR a filmat cum de la pompa unei benzinarii din judetul Arges iese aer, in loc de motorina.
Sa zicem deocamdata ca toate sunt bune si frumoase, mai ales pentru ca stim cu totii ca aceste modificari prin ordonanta de urgenta au aparut si ca urmare a protestelor repetate ce au avut loc in tara, avand ca protagonisti sute de soferi de taximetre, tir si autobuze.
In acelasi ton, un sofer roman de TIR care facea curse in Italia a ajuns la inchisoare acolo dupa ce a fost oprit de politisti care au ajuns la concluzia ca ceea ce transporta ar fi fost furat.
O alta captura de tigarete a fost descoperita tot duminica, la PTF Turnu, ascunsa tot intr-un locas special amenajat in interiorul unui TIR, mai precis un perete dublu situat in partea din fata a autotrenului.
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
google-analytics.com