Cautare

157 de rezultate pentru "tir" (2.81 secunde)
"Si politistul, si Garda Financiara au dreptul sa ceara oprirea oricarui tir si sa intrebe care este documentul justificativ", a mentionat el.
In ciuda masivitatii, Ranger nu ridica atat de multe probleme in trafic, iar la drum in exterior nici atat, fiindca orice sub dimensiunile unui tir se va da la o parte sau, daca e vorba de masini venind pe sensul opus, vor intra inapoi in coloana.
Asta in conditiile in care de la inceputul anului au explodat importurile la produse considerate "traditionale", cum ar fi ceapa, usturoi si cartofi. Romania a exportat in 2009 25 de TIR-uri cu banane in Bulgaria.
Ei se bucura ca au scapat de transportul greu din oras, TIR-urile fiind interzise, printr-o hotarare locala, sa mai circule in Szeged din data de 5 mai.
In plus, i-a spus "sa va fie rusine", pentru ca omul, fiind intrebat in tir continuu, cand de Gadea, cand de Ursu si intrerupt la infinit, a spus ca e o atitudine stalinista.
La o viteza medie de 50-60 km/ora, cu care poate un TIR sa circule in aceste conditii, distanta se parcurge in patru ore.
In tinerete a practicat rugby, la echipa bucuresteana Pandurii Tudor Vladimirescu, atletism - probe de viteza si obstacole - si tir.
Acesta a participat la JO din 1920, de la Anvers, la 72 de ani si 10 luni, in proba de tir.
La tir, cu un singur om, e ca si cand n-ar fi. Caiacul, canoea, schiful sunt si ele in suferinta.
O alta imbunatatire se refera la crearea de spatii de antrenament la nivelul parterului (tir, box, lupte, tenis de masa, bowling) si a peste 1400 mp de spatii administrative.
Au murit si muncitori, si politisti, cei din urma fiind victime ale erorilor de tir ale colegilor lor. Se pare ca incidentul a fost provocat de o persoana ramasa necunoscuta care a aruncat o bomba catre politisti.
•1 milion de articole de sport vor fi necesare pentru aceste jocuri, intre care 26.400 de mingi de tenis, 600 de mingi de baschet si 6.000 de tinte pentru tir cu arcul.
Vineri GOOGLE a celebrat ceremonia de deschidere, sambata proba de tir cu arcul, iar duminica proba de sarituri in apa.
Pasionat de atletism si de tir sportiv cu arme militare, Christian Ciocan este motociclist si pilot auto, cu participari in Campionatul National de Indemanare Auto.
Cele 3 ore, cat a durat emisiunea, au fost o incantare, Marius Tuca a inceput un tir de intrebari, la care Manole a raspuns cu umor, ironie, a exemplificat raspunsurile cu intrebari din viata lui - neascultatorii pot gasi inregistrarea pe smartfm.ro Cert este ca la ultimul val de audienta s-a relevat ca Marius FM, intocmai ca Smart FM, are cel mai bun public de radio, ceea ce inseamna ca realizatorii si-au atins unul dintre obiective la mai putin de un an de la lansare.
Povesteste, infrigurat, cum a trecut din Iugoslavia in Grecia dardaind intr-un TIR frigorific: - M-a ajutat un sarb inimos. I-am multumit, cantandu-i la nai si mi-a dat si de mancare.
In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Au fost amenajate un food court, un lounge, spatii recreationale cu fussball, tir, tenis de masa sau badminton si un spatiu dedicat copiilor, realizat cu sprijinul Asociatiei Ajungem Mari.
Cu deosebirea ca la Comana sunt mai multe posibilitati de distractie, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, tiroliana peste lac, echitatie, plimbari cu trasura, plimbari cu barca cu vasle, plimbari cu caiacul, tir cu arcul, escalada.
SPECTACOLUL DE PASTE AL REVISTEI TIR Mihai BENDEAC joaca rolul principal din comedia Bani din cer, de Ray Cooney, in regia maestrului Horatiu Malaele.
google-analytics.com