Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (1.87 secunde)
Toti candidatii din Gorj ai Uniunii au participat la inceputul saptamanii la receptia obiectivului "Amenajarea peisagistica a Complexului Monumental Brancusi" din Tg.
Primaria orasului Aninoasa, din Valea Jiului, este la un pas de a intra in faliment din cauza datoriilor de ordinul zecilor de miliarde de lei pe care le-a acumulat catre diversi furnizori de servicii.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri suportarea din bugetul propriu a cheltuielilor de deplasare si cazare pentru participarea deputatului PSD Titus Corlatean la inaugurarea bisericii comunitatii romanesti ortodoxe din Stuttgart.
Motiunea de cenzura pe care PSD o vantura in ultimele zile a starnit reactii dintre cele mai diverse in mediile politice romanesti.
Lipsa profesionalismului si a bunului simt a fost dovedita inca o data, daca mai era nevoie, de catre cei care se ocupa de bunul mers al lucrurilor pe litoralul romanesc.
De asemenea s-a aprobat si repartizarea sumei de 270.000 de lei pentru acoperirea deficitului cheltuielilor de functionare la Consiliul Local Tg.
In ceea ce priveste apartenta politica a primarilor celor 26 de localitati situatia sta in felul urmator: Primarul orasului Beresti, Octavian Dica, este membru al PC. Primarul orasului Tg. Bujor, Stefan Arfire, este membru PSD.
De la inceputul acestei luni a fost infiintat, in orasul Tg. ... Printr-o hotarire anterioara CJ Galati a aprobat trecerea unei parti din imobilul situat in orasul Tg.
Presedintele Biroului Electoral este Ilie Galaon, de la Judecatoria Tg. Bujor, ca loctiitor fiind aleasa Daniela Munteanu, jurist la Prefectura Galati.
"Organizatia judeteana Constanta a Partidului National Liberal a luat act la inceput cu interes, apoi cu amuzament si in final, cu mizericordie, de temele si declaratiile liderilor PSD adunati saptamana trecuta la Tg.
Dorin Florea (primarul orasului Tg. Mures); Dan Carlan (Iasi, senator); Costica Canacheu (deputat, Bucuresti, sector 1); Catalin Marinescu (Ialomita); Dumitru Moinescu (Constanta);
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
"Viata intr-o orchestra este ceva delicat. In fond, ce este o orchestra? Este un grup de aproximativ 100 de persoane, care se intreaba de ce nu sunt ele in fata, in locul dirijorului".
Cand s-a anuntat suspendarea lui Traian Basescu, domnul Marin Condescu a anuntat ca, in circa doua saptamani, va face un miting si va scoate 20.000 de oameni in strada la Tg.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol.
Primarul Radu Mazare considera ca "din pacate, nu suntem in competitie cu turismul bulgaresc, ci cu rautatea si prostia romaneasca".
In relatia lor cu social-democratii, liberalii nu pot pierde ceva ce nici n-au avut. In acesti termeni a definit ieri Puiu Hasotti, vicepresedinte al PNL, eventualitatea ca PSD sa retraga o sustinere fata de Executiv.
google-analytics.com