Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (3.89 secunde)
Antrenorul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a explicat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta astazi ce asteptari are de la cele doua partide amicale pe care Romania le va sustine in compania Elvetiei si Austriei.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, s-a plans ca are probleme mari de lot inaintea amicalelor cu Elvetia si Austria, admitand ca reprezentativa noastra porneste cu sansa a doua in cele doua confruntari Echipa nationala a Romaniei s-a reunit ieri-dimineata la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia in vederea sustinerii celor doua partide amicale, cu Elvetia, pe "Swissporarena"
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
A fost arestat in 1947 si inchis la Sighet si Ramnicu Sarat. Boiteanu Florin - fiul generalului Ion Boiteanu (ministrul Culturii si Educatiei Nationale dupa 23 august 1944), nascut pe 15 iulie 1922 la Pitesti, fruntas al tineretului liberal.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Sapte persoane au murit sambata, in urma tragediei din Club Colectiv. Numarul persoanelor decedate a ajuns la 39. Premierul interimar, Sorin Cimpeanu, a declarat in cadrul sedintei de la Guvern ca: doi pacienti au murit la aterizare in Olanda, unul este roman, iar celalalt este cetatean italian.
sunt sapte tancuri romanesti, ai caror comandanti se pregatesc de cea mai importanta lupta a vietii lor. La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac: ... Romania - asa cum o stim noi - a fost cucerita in intregime.
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
Tenisul de masa, sarbatorit de Google Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, Google a lansat un al saptelea logo special, de aceasta data dedicat tenisului de masa, joc denumit si "ping pong".
Un nou factor intervine in cadrul anchetei privind cedarea arenei "Caja Magica", iar cazul a ajuns pe birourile judecatorilor Tribunalului din Madrid.
Conducerea Camerei a aprobat ieri deplasarea a sapte deputati la a 13-a editie a Turneului European Interparlamentar de Tenis, dedicat implinirii a 100 de ani de la crearea Dumei de Stat a Federatiei Ruse, care se va desfasura la Moscova, in perioada 1-4 iunie.
Horia Tecau a castigat Australian Open la dublu mixt! ... Prezenta lui Horia Tecau in finala unui turneu de dublu mixt a fost prima a unui roman din 1979.
Craiova gazduieste saptamana aceasta editia a treia a Trofeului "Popeci"
A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis. ... Manuela mi-a zis ca as fi foarte buna ca psiholog.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
Chiar daca este tanara - are doar 20 de ani, Ioana Doaga nu vrea sa astepte pana la JO din 2016 si munceste din greu pentru implinirea visului sau. In perioada aceasta se antreneaza la altitudine, la Font Romeu (1.850 m), o localitate franceza situata in Muntii Pirinei.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti. Aceasta desi concurenta a cerut o suma de doua ori mai mica pentru reabilitarea autostrazii.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Astfel, Planul Urbanistic Zonal pentru parcarea din Centrul istoric a fost respins. ... Soferii vor avea insa acces pietonal, pentru a-si recupera masina, si din strazile Filitti si Franceza.
google-analytics.com