Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (3.08 secunde)
Sambata, 12 iulie a.c., in municipiul Mangalia se deschide cel mai luxos club de pe litoral, dupa cum considera chiar autoritatile locale. De altfel, la deschiderea "Mondy‘s Vision Club" va participa si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.
Vineri seara, cand s-a aflat de tragedia de la Club Colectiv, la posturile de stiri se spunea ca a avut loc o explozie. Dupa aceea, la scurt timp, au spus ca e vorba despre un incendiu la Club Colectiv.
Parlamentul Romaniei si Clubul Parlamentarilor vor organiza in Bucuresti, in perioada 15-16 iunie, a 14-a editie a Turneului european interparlamentar de tenis, la Arenele BNR, a anuntat ieri presedintele Clubului Parlamentarilor Romani, deputatul Corneliu Ciontu.
1-15 - Auto-moto: Raliul Dakar (Argentina, Chile, Peru) • 2-8 - Tenis: ... Campionatele Europene de la Budapesta (Ungaria) • 9-15 - Tenis: ... Etapa a V-a a grupelor Ligii Campionilor, masculin si feminin • 11-12 - Baschet: Etapa a XI-a a grupelor Euroligii feminine • 13-15 - Rugby:
Simona Halep, inclusa intr-o competitie a celor mai frumose jucatoare de tenis din lume Un sondaj aparut pe site-ul tennisworldusa.org o plaseaza pe Simona Halep intr-o companie selecta: o competitie a celor mai frumoase jucatoare de tenis din lume.
Singurul care i-ar fi facut fata sunt eu, dar in alte conditii decat cele care au fost pana acum: ... A crescut intr-un mediu impropriu si ce educatie a avut el... dar a facut si multe lucruri bune, multe donatii. ... Pai, si batut, si cu banii luati nu mergea.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Jurnalistul Madalin Pribu stie de ce au murit cei doi eroi, Adrian Rugina si Claudiu Petre. ... Pribu a spus ca cei doi barbati au murit intoxicati, nu din cauza arsurilor.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
A murit colegul nostru Lucian Gheorghiu. ... Cornel Nistorescu a scris un necrolog pe care il redau in cele ce urmeaza. Duminica dimineata la prima ora, Lucian Gheorghiu a plecat sa-l intalneasca pe Ion Ratiu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Timp de 10 zile, tanara de 36 de ani s-a zbatut intre viata si moarte si astazi organismul acesteia a cedat. Jurnalista Pro Tv, Teodora Maftei, a fost primul pacient ranit in urma incendiului din clubul Colectiv care a primit ingrijiri medicale in strainatate.
din Craiova a gazduit recent Memorialul "Dumitru Cirimbei" la tenis de camp.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. Un chinez a murit din cauza exploziei telefonului sau mobil.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
google-analytics.com