Cautare

337 de rezultate pentru "stop" (3.19 secunde)
Astfel, Asociatia Medicilor Americani confirma, dupa examinarea a 5105 adulti, ca tigarile electronice sunt mai putin toxice STOP Studiul, publicat de Jurnalul Asociatiei medicale americane si semnat de o multime de PhD (doctori de doctori, adica), arata ca desi efectele pe termen lung nu sunt cunoscute, ele se pot estima.
Dupa demisia lui Tudose, in urma retragerii sprijinului politic, lucrurile se precipita STOP A fost mai intai nevoie de un interimar si cum Tudose decisese sa-si stranga lucrurile si sa paraseasca Palatul Victoria (in care Grindeanu se baricadase) a fost propus Stanescu, pe care insa Iohannis a dat de veste ca nu-l dorea STOP Il dorea insa pe Fifor, pe care il apreciaza pentru modul exemplar in care indeplineste promisiunile pe care el i le-a facut lui Trump, de a ne inarma pana-n dinti STOP Apoi au inceput pertractarile in legatura cu propunerea de premier cu care urma sa se mearga la consultarile de la Cotroceni STOP Primele nume vizate au fost cele ale Ecaterinei Andronescu si al lui Mihai Fifor STOP Dar, spre surpriza generala a CExN-ului a iesit, in unanimitate...Viorica Dancila!
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... La categoria Cea mai buna actrita in rol secundar concureaza Mirela Oprisor (Acasa la tata), Mihaela Sirbu (Aferim!), Olimpia Melinte (Bucuresti Non-Stop), Dorina Lazar (Bucuresti Non-Stop) si Tatiana Iekel (Un etaj mai jos).
STOP Cu alte cuvinte, doctorul Dragnea a pus diagnosticul: ... STOP Adica intre cei doi poli de putere care pana acum se aflau in aceeasi mana:
Poate un propulsor pe benzina ajutat de un sistem start&stop sa devina o alternativa viabila pentru un diesel? Mazda 3 i-STOP s-a ambitionat sa incerce.
Octavian ANDRONIC) Cine si-a imaginat ca in cursul precedentului guvern din aceeasi guvernare a asistat la toate aberatiile exercitarii administratiei publice s-a inselat STOP Am avut, desigur, o prima parada de zile mari, cu un premier incompetent care nu voia sa demisioneze, iar partidul care l-a numit a fost nevoit sa-l motioneze.
Un hipermarket din centrul Capitalei va fi deschis non-stop Un important retailer de pe piata locala a anuntat ca magazinul amplasat in centrul Capitalei va fi deschis non-stop. Hipermarketul retailerului francez Carrefour de la Piata Unirii va fi deschis non-stop pe perioada verii, potrivit anuntului facut de companie.
Medicul mai explica si faptul ca cea mai buna metoda de a opri sau de a diminua raspandirea coronavirusului ar fi un stop joc, o oprire a intregii economii si toata lumea sa stea acasa timp de minimum 6 saptamani, sau maximum 10.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
"Faptul ca temperatura generala a colegi nostre era de 18, deci nu temperatura pielii, in conditiile de acolo, arata ca, probabil, studenta a fost intr-un stop cardiac foarte prelungit si de acolo a coborat temperatura. Nu era in stop cardiac din cauza hipotermiei.
Tineau la piept sau in aer foile cu mesajul principal "STOP ACTA! ... Sub supravegherea camerei video instalate vizavi de Piata Prefecturii, protestatarii au pus picior de la picior si au desenat un frumos, dar prea mic "STOP ACTA". ... Mesajul "STOP ACTA"
Cei care vin pe Stefan cel Mare trebuie sa opreasca la indicatorul "Stop", amplasat pe un stalp in dreptul benzinariei Petrom.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
Real a deschis in Bucuresti primul hipermarket cu program Non-Stop din Romania, urmand ca celelalte trei magazine care vor fi inaugurate in capitala sa aiba acelasi program de functionare. Pe viitor, este posibil ca programul Non-Stop sa fie extins si in alte hipermarketuri Real din afara capitalei.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta semnarea unui nou contract de inchiriere, extrem de important, cu cel mai mare distribuitor de haine din Franta, Camaieu.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, cel mai mare nu doar din perspectiva dimensiunilor sale si a numarului de atractii, dar si din cea a cifrei de afaceri obtinute in urma inchirierii spatiilor comerciale, anunta ca cifra sa de afaceri in luna decembrie 2009 a inregistrat aproximativ 19 milioane euro.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distracti deschis non-stop in Estul Europei, anunta lansarea uneia dintre cele mai atractive facilitati de distractie care se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor:
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta deschiderea restaurantului Tapioka. ... Timisoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator:
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
In momentul in care echipa de salvare a ajuns la locul accidentului Aurelia Ion a fost gasita in stop cardio-respirator, in hipotermie severa.
google-analytics.com