Cautare

1785 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu divizia d gorj" (6.89 secunde)
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
Sefii Complexului Energetic Turceni au dispus efectuarea unei anchete administrative, dupa ce reprezentantii Organizatiei Judetene a PNL Gorj au sesizat faptul ca autoturisme ale unitatii sunt folosite in campania electorala de la Turburea. Verificarile au inceput ca urmare a unei solicitari venite din partea Organizatiei Judetene a PNL Gorj.
Pentru recuperarea unei parti din debitele pe care le are la bugetul de stat, mai multe bunuri ale Uzinei Mecanice Sadu au fost scoase la licitatie, tot la licitatie fiind scoase si bunurile Casei Tineretului din Targu Jiu.
Ion Barca, viceprimarul comunei gorjene Turburea, a depus o noua plangere penala impotriva primarului Teodor Iloiu, intrucat acesta nu il lasa sa isi preia atributiile care ii revin prin mandat.
Seful Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj, George Romanescu, a facut ieri publice rezultatele anchetei incepute dupa explozia care a avut loc in urma cu peste trei saptamani, la unul din atelierele Uzinei Mecanice (UM) Sadu.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Ion Calinoiu, vorbeste, intr-un interviu acordat GdS, despre modul in care se impart fondurile catre primarii, situatia economica a judetului si despre batalia politica declansata pentru sefia CJ GdS: Cat la suta din terenurile agricole din Gorj sunt nefolosite?
Cei patru falsi inspectori ai OPC sunt din Bucuresti si au fost prinsi la scurt timp dupa ce efectuasera controale la agenti economici din comunele gorjene Turburea si Saulesti.
Primarul comunei gorjene Turburea, Ion Barca, a castigat un nou mandat, dar a ratat examenul de bacalaureat. Ion Barca, primarul din Turburea, se numara si el printre edilii care au castigat mandate noi la primariile din judetul Gorj.
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a lansat un atac dur la adresa pedelistilor Adriean Videanu si Ionel Mantog, inainte de vizita ministrului economiei la Complexul Energetic de la Rovinari.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
Liderii principalului partid de opozitie din judetul Gorj isi aroga pe rand meritele alocarii a 2.580.000 de lei pentru 47 de localitati din judet conduse de primari pesedisti, banii fiind primiti din fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia guvernului.
Actiuni in perioada 9-13 noiembrie 2012 Senatorul Toni Grebla, insotit de staful sau de campanie, s-a intalnit in perioada 9-11 noiembrie cu alegatorii din Jupanesti, Carbunesti, Turburea, Scoarta, Albeni si Prigoria.
Cei peste 800 de alesi locali din judetul Gorj si-au depus declaratiile de apartenenta politica. Acestea au fost deja postate pe site-ul Consiliului Judetean Gorj si sunt la dispozitia contribuabililor, care au astfel posibilitatea sa afle culoarea politica a celor pe care i-au votat in anul 2004.
Deputatul de Gorj, Dan Ilie Morega, si-a dat ieri demisia din PNL si s-a alaturat grupului parlamentarilor independenti. ... Ramasese fara sprijin Parlamentarul de Gorj conducea interimar PNL Gorj si isi pierduse in ultima perioada sustinerea din partea liderilor de la centru.
google-analytics.com