Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (3.07 secunde)
Rezultate inregistrate in partidele disputate, miercuri, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de joi, din grupa C:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, joi, in grupa C de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de vineri, din grupa D:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in grupa D de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de sambata, din grupa A:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in grupa D de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de sambata, din grupa A:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, duminica, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de luni, din grupa C:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, luni, in grupa C de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de marti, din grupa D:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, marti, in grupa D de la Campionatul European de fotbal: Anglia - Ucraina 1-0 A marcat:
La inceputul anului, Traian Basescu le-a cerut politistilor sa iasa de sub influenta politicului, iar ofiterilor MAI le-a dat un termen de sase luni pentru a demonstra ca-si fac treaba, dar in toamna s-a aratat nemultumit de rezultate.
Cat priveste culoarea politica a viitoarei formatiuni rezultate din fuziune, presedintele PNL a tinut sa precizeze ca noul partid va trebui sa aiba o componenta puternic liberala, pentru a exista adeziunea membrilor la proiect.
Nu prea s-a intamplat asa, pentru ca PSD a avut rezultate dezastruoase la generalele din decembrie. Scenariul alegerilor din Capitala, cand l-a aruncat pe Marian Vanghelie in lupta cu Adriean Videanu, s-au desfasurat dupa tipic.
Singura nemultumire a liderului UDMR a reprezentat-o slaba comunicare a acestor rezultate, mai ales cu propria comunitate. Cu toate acestea, Markó Béla a apreciat ca nu sunt necesare schimbari la nivel de secretari sau subsecretari de stat apartinand UDMR.
Pana la ora 18:22 s-au inregistrat urmatoarele rezultate: 1. Liviu Dragnea - 43,33% (2.506 voturi) 2. Calin Popescu Tariceanu - 40,18% (2.324 voturi) 3.
Presedinte al PD la acea vreme, Traian Basescu a decis ca lucrurile nu merg bine in PD Constanta, in plus, Stelian Dutu a solicitat reintoarcerea in randurile democrate, promitand rezultate, dar cerand presedintia Organizatiei Judetene.
Mai mult, liberalul Petre Ungureanu a subliniat ca este de acord cu "posibilitatea ca investigatiile facute sub acoperire sa poata constitui probe in Justitie, mai ales acum, cand toata lumea cere rezultate", daca se vrea o lupta cu adevarat impotriva coruptiei.
"Aceasta politica pe care am propus-o, PNL a dat rezultate si acum PNL are prim-ministru. Daca PNL abandoneaza politica aceasta de miza mare, nu va mai avea niciodata prim-ministru.
"S-a discutat cu el, i-am explicat care este situatia, fara rezultate insa. Motiv pentru care Biroul local a propus excluderea lui din partid.
Sute de magistrati i-au trimis un memoriu presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii cerandu-i sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la afirmatiile sefului statului, care i-a laudat pe procurori si i-a acuzat pe judecatori pentru lipsa de rezultate in lupta anti-coruptie.
Oamenii bogati aleg sa fie platiti in functie de rezultate. Cei saraci prefera sa fie platiti in functie de timp.
Tocmai in acest sens s-a hotarat ca dupa viitoarele alegeri, organizatiile judetene cu cele mai bune rezultate vor capata un rol decizional capital pentru destinul partidului, acestea urmand sa stabileasca de fapt tot ce va tine de PSD.
Actiune internationala sub egida Consiliului Europei "Aceasta structura, care va primi un sprijin ferm din partea Romaniei, este destinata sa dainuie si sa obtina rezultate practice, sa treaca de la vorbe la fapte, sa realizeze proiecte, sa distribuie democratie", a declarat Basescu.
google-analytics.com