Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (2.87 secunde)
In document se arata ca aceasta structura de sine statatoare a functionat cu rezultate bune pana in 2005, cand, prin ordinul ministrului Administratiei si Internelor, serviciul de politie pentru Palatul Parlamentului a fost desfiintat, iar activitatile de paza au fost preluate de catre Detasamentul de Jandarmi din Unitatea Speciala de Jandarmi Paza-Obiective Bucuresti.
Dan Voiculescu si-a exprimat satisfactia pentru intoarcerea lui Florin Anghel „ in partidul pe care l-a reconstruit si a obtinut rezultate deosebite la alegerile locale din 2004“.
El a precizat ca pana acum nu a schimbat sefii de servicii din motive de functionare, dar si pentru ca practica schimbarii lor a fost, pana acum, o practica fara rezultate.
"Societatile agricole au obligatia ca atunci cand efectueaza tratamente fitosanitare, erbicidari sau alte forme de chimizare a culturilor sa depoziteze ambalajele rezultate in spatii special amenajate", a specificat Rodica Zelinca, sef al CJGM, adaugand ca furnizorii trebuie sa preia ambalajele de la beneficiari.
a decis ieri suplimentarea bugetului Educatiei pe 2006, atat cu sumele rezultate din a€žinghetareaa€œ bugetelor Camerei Deputatilor si Senatului la nivelul celor din 2005, cat si cu sumele retinute din bugetele destinate Serviciilor secrete.
Sistemul de agricultura conventionala este cea care se practica in fermele mari, cu multa cheltuiala de intors pamantul, de arat, semanat si cu mult consum de carburanti si cu multe noxe aruncate in atmosfera, rezultate de la arderea carburantilor si mult dioxid de carbon.
A venit insa al doilea mandat, ce-i drept mai scurt, dar cu rezultate. Avand Consiliul General de partea lui, Basescu a reusit in ultimele luni ale anului 2004 sa obtina aprobarea pentru construirea pasajului.
confiscarea bunurilor destinate, folosite sau rezultate din contraventii; suspendarea sau anularea, dupa caz, a avizului, acordului sau a autorizatiei de exercitare a unei activitati;
„Am apreciat mereu ca in CJ sint oameni de valoare, dar, pentru ca ei sa aiba rezultate, trebuie sa se bucure de confort psihic.
Atat intr-un text de fictiune, romanul lui Petru Dumitriu - Drum fara pulbere -, cat si intr-un text juridic - Documentele Procesului - se disting imediat incercarile de a identifica drept rezultate ale unor actiuni dusmanoase slabiciunile si erorile politico-economice de pe santierul Canalului.
Pe de alta parte, in ceea ce priveste populatia, ne-am orientat in a reduce o serie de taxe si a introduce mai multe deduceri, tocmai pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, pentru ca auzeam unii specialisti care spuneau - bun, dar acum ce o sa vrem - taxe mici, dar rezultate ca in Germania.
Activitatile efectuate de echipa lui Bigelow in cadrul proiectului AATIP au avut rezultate interesante, pe care le voi prezenta in articolul de saptamana viitoare.
Ieri, Biroul Permanent National al PD a decis ca acest proiect de lege sa fie sustinut numai in conditiile amendarii lui potrivit concluziilor rezultate din raportul Comisiei de la Venetia.
Alte rezultate din etapa a 25-a din Ligue 1: Ajaccio - Dijon 2-1, Evian - Nancy 2-0, Montpellier - Bordeaux 1-0, Nice - Caen 1-0, Valenciennes - Lorient 2-0, Lyon - PSG 4-4, Brest - Marseille 1-0, Toulouse - Sochaux 2-0, Rennes - Lille 1-1.
Yoga este un sport controversat, dar care da rezultate uimitoare, facand ca trupurile practicienilor sa fie parca facute din elastic.
Alte rezultate: Parma - AC Milan 0-2, Fiorentina - Juventus 0-5, Inter - Atalanta 0-0, Bologna - Chievo 2-2, Catania - Lazio 1-0, Siena - Novara 0-2, Lecce - Palermo 1-1, Udinese - Napoli 2-2.
Rezultate notabile au obtinut Ionela Dinca (CS Universitatea Craiova), castigatoare in proba de 10.000 m, Danut Ceici (CSM Craiova), care a ocupat locul intai la 100 m si locul doi la 200 m si Roxana Ene (CS Universitatea), care s-a clasat pe locul doi in doua probe (100 m si 200 m).
Liderul PD a prezentat date privind rezultate economice si fiscale inregistrate in primele noua luni ale acestui an. Videanu considera ca in acest an cresterea economica ar fi fost mai mare daca actuala Putere ar fi reusit sa rezolve mai repede „litigiile economice lasate de PSD“.
Rezultate inregistrate in partidele disputate, sambata, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de duminica, din grupa C:
Rezultate inregistrate in partidele disputate duminica, in grupa C de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de luni, din grupa D Duminica:
google-analytics.com