Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (3.00 secunde)
Cu toate ca au obtinut rezultate bune, tinerii promovati in functiile de consilieri sau parlamentari, la Galati, au lipsit din sala.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a lansat ieri la privatizare cinci firme rezultate prin divizarea societatii Nitramonia Fagaras, potrivit unui comunicat al institutiei.
Cred insa ca institutia este mai solida si ca vom lasa administratiei urmatoare rezultate care vor putea fi crescute“, a adaugat Seuleanu.
O greseala majora, semnalata in scurt timp de consultantii straini de la Hunton&Williams, in cadrul unui studiu ale carui rezultate au fost ascunse la timpul respectiv de ochii opiniei publice.
Acestia au afirmat ca "cele mai frumoase rezultate urmeaza sa vina, iar BCR are o mare oportunitate de a-si consolida pozitia prin aceasta privatizare, inclusiv pe piata europeana".
Multi dintre ei nici macar nu stiu ca este o infractiune sa propui unei persoane sa se inscrie pe o lista, facind-o sa spere la cistiguri financiare rezultate din progresia geometrica a numarului de persoane recrutate, dupa cum prevede Ordonanta nr.
Ansambluri arhitectonice si rezidentiale de mari dimensiuni, proiectate atat pe orizontala, cat si pe verticala, dotate cu spatii comerciale si cele destinate birourilor pentru firme, cu locuri de joaca pentru copii, parcari acoperite multietajate si alte facilitati la cele mai inalte standarde internationale de confort, constituie proiectele care vor impanzi in urmatorii ani atat suburbiile capitalei Romaniei, cat si unele cartiere ale Bucurestiului considerate pana acum ca fiind fiefuri ale saraciei rezultate din conceptia comunista a cartierelor muncitoresti.
- In ceea ce priveste fotbalul, sunt rezultate, nu spectaculoase, dar sa comparam cum era inainte cand ignorau total Fiscul. Multi au inceput sa plateasca din urma.
Membrii comisiei au mai stabilit ca validarea mandatului de parlamentar sa fie facuta in conformitate cu Regulamentul fiecarei Camere si cu respectarea configuratiei politice rezultate din alegeri.
Prodplast a avut rezultate în crestere pe primul trimestru, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care reprezentantii SIF Oltenia au ales aceasta companie.
Dupa incheierea situatiilor financiare, sumele platite in contul dividendelor ar urma sa fie regularizate cu cele rezultate din raporturile contabile.
Discrepanta dintre potential si rezultate in ceea ce priveste comertul cu produse agricole si balanta acestuia este si mai relevanta daca se ia in consideratie faptul ca, in 2003, 41% din forta de munca era ocupata in mediul rural, iar ponderea agriculturii in PIB al Romaniei era de peste 11%.
dupa cistigarea alegerilor generale a dat rezultate. Prefectul Cristian Roman a primit ieri de la Guvern actul final de control la Consiliul Judetean (CJ) si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) in care se arata ca presedintele Constantin Contac este incompatibil si trebuie destituit.
In august, premierul Tariceanu a anuntat ca activitatea secretarilor de stat, in principal a celor responsabili cu integrarea europeana, va fi evaluata, urmand ca persoanele cu rezultate nesatisfacatoare sa fie inlocuite.
Sterling are drept de folosinta si de acces la terenurile necesare desfasurarii operatiunilor petroliere, precum si la conductele petroliere, porturile, docurile si la alte instalatii, cu plata tarifelor aferente.Exclusivitate pe operatiunile petroliere...În limitele suprafetei contractuale, compania canadiana are dreptul sa execute toate operatiunile petroliere prevazute in acord, sa foloseasca surse de apa de suprafata sau subterane necesare desfasurarii acestor operatiuni, sa dispuna asupra cantitatilor de petrol ce ii revin, inclusiv sa le exporte, sa monteze conducte colectoare si instalatii proprii pentru transportul petrolului la statii de separare si tratare, la rampe de incarcare, la punctele de predare-primire si la consumatori, sa construiasca drumuri, poduri si cai ferate necesare efectuarii operatiunilor petroliere si transportului produselor rezultate din exploatare.
El a afirmat ca, in acest context, BNR a demarat o verificare, pe fondul suspiciunilor ca unele banci au declarat provizioane mai mici in 2008, pentru a afisa rezultate financiare mai bune.
Deputatul PD Valentin Iliescu a precizat ca au fost preluate de initiatori 114 amendamente, rezultate din dezbaterile cu salariatii SRR si SRTV, ONG-uri si specialisti in mass-media.
Avand in vedere faptul ca cele doua produse sunt si surse importante de poluare, fondurile rezultate vor fi indreptate spre mediu", declara deputatul PNL.
Playboy Enterprises Inc a inregistrat rezultate dezamagitoare in al doilea trimestru din 2009, din cauza reducerii vanzarilor.
In functie de aceste rezultate va fi acordata a doua transa a imprumutului contractat de statul roman de la Fond, insumand aproximativ 1,9 miliarde euro.
google-analytics.com