Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (7.08 secunde)
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou. ... Medicii legisti au primele rezultate ale necropsiei tinerei in varsta de 25 de ani care a murit la metrou, dupa ce a fost impinsa pe linie de Magdalena Serban.
Tratamentul regenerativ este un concept terapeutic nou care foloseste o combinatie originala de medicamente administrate prin injectare, cu rezultate prompte si efecte adverse minime;
- durerea postoperatorie este mai redusa - timpul de revenire la activitatile zilnice este mai mic - ratele de recidiva sunt mai mici - rezultate estetice superioare - durata de spitalizare redusa - risc de infectii postoperatorii diminuat - posibilitatea descoperirii intraoperatorii a unei hernii inghinale bilaterale (10-15% din cazuri) si a tratarii acesteia pe aceleasi mini-incizii cu efecte estetice foarte bune.
Documente, teste, rezultate Acordul mentiona, de asemenea, vanzarea unei Arhive Binder care contine inregistrari, documente, corespondenta, analize, teste si rezultatele testelor referitoare la piesele metalice, sau care demonstreaza sau sustine proprietatea si drepturile Vanzatorului referitoare la acestea.
Avem rezultate minunate in tratarea acneei cat si in tratamentele antiaging si din acest motiv multe vedete aleg sa foloseasa serviciile noastre. ... Trebuie ales un tratament efficient si cu dispensarizare ( monitorizare rezultate) de durata.
- Alimente sunt multe dar va voi spune despre cateva mai importante care chiar dau rezultate vizibile in scurt timp. ... Specialistii afirma ca iaurtul grecesc este si mai recomandat pentru rezultate mai eficiente, acesta continand de doua ori mai multe fibre decat iaurturile obisnuite.
Aveti dreptul si onoarea sa fiti sustinuti de minunatul public oltean, asa cum si fanii au dreptul sa se astepte la rezultate din partea voastra. Nimeni nu este inconstient sa va ceara sa faceti spectacol, insa rezultate care sa duca la promovare trebuie sa obtineti, indiferent de mijloace.
Cercetatorii de la Oncogen au creat schema unui vaccin care da rezultate. Paunescu spune ca daca ar fi primit finantare, vaccinul lui era azi pe piata.
Noul razboi din Orientul Mijlociu eclipseaza insa G8-ul din acest an, mai ales ca conclavul din Rusia nu pare a se solda cu rezultate spectaculoase.
Pe masura ce constiinta individuala devine mai vie, mai pozitiva si, in principiu, mai aproape de adevar, cu atat aceste insusiri sunt transmise si ambiantei, cu rezultate binefacatoare pentru aceasta.
Edi Iordanescu a obtinut o victorie si are trei infrangeri in meciurile din Liga Natiunilor. Bilantul este sub asteptari si m ai putin eficient fata de cel al ultimilor trei selectioneri:
Dupa care, indiferent ca pe banca s-au perindat Ienei, Boloni Hagi si Iordanescu, Nationala a batut pasul pe loc, zbatandu-se in mediocritatea ce stampileaza lipsa de rezultate. ... Acum, din nou cu Piturca la timona, tricolorii s-au ridicat din mocirla, s-au spalat cu rezultate si au scos capul in lume.
Daca la fete se intrevede un viitor mai luminos, Raluca Olaru, Sorana Carstea si chiar Monica Niculescu demonstrand ca pot obtine rezultate importante, marea problema este in tabara baietilor.
"Exact cum am fost si eu, va dati seama ca nu e usor nici pentru el, e un antrenor tanar, care vrea sa antreneze, are rezultate. Vazand ca se descurca si ca are rezultate, a acceptat si bine a facut, asa am inceput si eu.
Rezultate Evaluare Nationala 2023.. 7 elevi din 10 au obtinut nota de trecere la proba de Limba si Literatura Romana, de la Evaluarea Nationala.
RNG este un algoritm sofisticat utilizat in jocurile de cazinou pentru a produce rezultate aleatorii, fie ca vorbim despre rotirea rolelor unui slot sau despre impartirea cartilor intr-un joc de poker online.
Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
El a amintit doar ca rezultatele ultimelor sondaje "dadeau ca invingatoare Alianta, la o distanta de 28-30 de de procente". "Situatia insa s-ar putea schimba oricind, acestea sunt doar niste rezultate de conjunctura", a adaugat Pirvulescu.
Nu au lipsit nici accentele personale, Alianta "D.A.” neratand ocazia de a-si mai acuza inca o data adversarii de folosirea, in campanie, a unui "intreg arsenal de dezinformari, minciuni, calomnii, santaj, amenintari si chiar acte de violenta fizica”, in timp ce PSD se declara, la randul lui, "consternat” de "strategia murdara pusa la cale de conducerea Aliantei PNL-PD, bazata pe dezinformare, frauda si asa-zisa nesupunere civica in cazul unor rezultate negative pentru Alianta la scrutinul din 28 noiembrie, mergand chiar pana la acte de violenta”.
In opinia UCM, UDMR nu a obtinut aceste rezultate in limitele democratiei si ale statului de drept, ci prin excluderea concurentei cu sprijinul puterii.
google-analytics.com