Cautare

6472 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 galati" (2.92 secunde)
Liderii FSS Metarom Galati continua demersurile incepute in urma cu aproximativ o luna pentru ca "Siderurgistul" sa devina, in opinia lor, cel mai mare sindicat din Galati si din tara.
O instanta de judecata din cadrul Tribunalului Galati a decis la sfarsitul saptamanii trecute ca Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati este reprezentativ la nivelul combinatului siderurgic, dupa ce Judecatoria Galati hotarase exact contrariul.
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Judecatorii de la Curtea de Apel Galati, dar si de la alte instante galatene, precum si personalul auxiliar de specialitate si cel asimilat acestora (informaticienii) au cerut in cursul acestui an egalitate de tratament in privinta acordarii sporului amintit.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati.
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
In Zona Libera Galati vor fi asamblate tractoare chinezesti marca "Hoyo".
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost ieri intr-o vizita fulger la Galati, unde s-a intalnit cu reprezentantii Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari Fluviali de pe Dunare.
Cu rezultate mediocre.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Combinatul siderurgic a cerut Curtii de Apel Galati sa anuleze o decizie emisa de Ministerul Economiei, dar si un proces-verbal intocmit de Directia Regionala Vamala Galati, prin care administratia Mittal Steel fusese obligata la plata a 3.605.690 de lei reprezentind diferente de drepturi vamale de import.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Acesta a trecut ieri pe la Galati pentru a dezbate si aceasta chestiune Partidul Democrat Liberal a avut acum cateva zile o intrunire la nivel central pentru a discuta iar, printre altele, problema celor noua organizatii cu rezultate slabe la alegerile locale si pregatirea lor pentru alegerile parlamentare din toamna.
Mittal Steel a fost sanctionat cu 225 milioane de lei vechi de catre comisarii Garzii de Mediu Galati pentru neregulile constatate de acestia in urma controlului efectuat la inceputul lunii decembrie pe platforma siderurgica.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
google-analytics.com