Cautare

5320 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 pitesti" (4.07 secunde)
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti. ... Primii sunt parteneri traditionali si ai Dacia si au fabrici la Mioveni, Pitesti si Topoloveni.
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
google-analytics.com