Cautare

5846 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati timisoara" (7.14 secunde)
noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara. ... Noua autostrada Timisoara - Belgrad face parte dintr-un proiect mai amplu:
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului Klaus Johannis si primarul Timisoarei Gheorghe Ciuhandu au semnat, marti, parteneriatul pentru Timisoara, acord prin care Gheorghe Ciuhandu il va sprijini pe Mircea Geoana in turul al doilea al prezidentialelor.
Timisoara Inpolitics informeaza : Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti.
Dar nu toti romanii "calificati" au emigrat, dovada fiind procentul mare, de peste 80% al celor care sunt calificati pentru un job, explica Maria Suciu.
La preselectie se pot prezenta numai persoanele care au diploma de calificare pentru meseriile de gradinari (calificare profesionala de agricultor), lacatusi, mecanici (cu experienta in industrie, calificare profesionala de mecanic sau cu experienta in masini cu comanda numerica), mecanici agricoli, electricieni (calificare profesionala incheiata ca electrician), tinichigii (cu experienta in montarea si repararea acoperisurilor), timplari calificati, zugravi-vopsitori calificati, lacuitori calificati, macelari (calificare profesionala de macelar).
Patronii se plâng ca trebuie sa plateasca salarii prea mari muncitorilor calificati si absolventilor de studii superioare.
Potrivit datelor statistice, peste 83.000 de muncitori, in mare majoritate calificati, sunt cautati de angajatorii din Romania.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman. ... Din cate se pare, Ford nu mai vrea activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului, pentru a nu avea probleme cu micii actionari.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Bd. ... Timisoara), liniile 1 si 10 (pe relatia Sos. ... Timisoara - Sos.
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
google-analytics.com