Cautare

4126 de rezultate pentru "rezulatae europa league" (4.20 secunde)
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
FCSB s-a impus in al doilea meci din grupele Europa League, 2-1 pe terenul elvetienilor de la Lugano, iar pentru prima data de cand UEFA a introdus grupele in cupele europene, ros-albastrii au debutat cu doua victorii.
Champions League, finala competitiei Borussia vs Bayern (21:45)/ Finala marilor orgolii Wembley, gazda marii finale Champions League "Wembley" va gazdui, in aceasta seara, de la ora 21:45, prima finala 100% germana din istoria Champions League.
Steaua are de parcurs cel mai lung drum posibil pentru a ajunge in grupele Champions League, nu mai putin de 3 tururi preliminare, adica 6 meciuri, dar palmaresul european al clubului ros-albastru ofera garantii solide.
In ce tur intra Viitorul si Steaua in Champions League, cati bani castiga si peste ce adversari pot sa dea Viitorul a inceput deja pregatirile pentru Champions League. ... In cazul in care vor fi eliminate, ambele vor pastra sansa de a juca in grupele Europa League.
Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Trofeul Europa League in Piata Universitatii Trofeul Europa League a fost expus in pasajul din Piata Universitatii pana joi noaptea,la ora 2:00, fiind mutat in Centrul vechi al Bucurestiului, vineri dimineata.
5.000 de angajati ai MAI, pentru finala "UEFA Europa League" Peste 5.000 de angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) vor asigura ordinea la finala "UEFA Europa League", ce va avea loc pe stadionul "National Arena" din Capitala.
Bascii, in lacrimi Atletico Madrid a castigat aseara Europa League, dupa ce a invins-o cu 3-0 pe Bilbao in finala de la Bucuresti.
Ce facem in Europa? ... Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League. Primele care intra in competitie sunt CFR Cluj si FC Vaslui, care vor juca miercuri in turul trei preliminar din UEFA Champions League.
Europa League - Programul meciurilor din mansa secunda a turului III preliminar Astra Giurgiu, Pandurii Tg.
In Europa League am aratat exact ceea ce aratam in anii ’60-’70 incepand cu tururile II sau III ale cupelor europene. Joi Europa ne-a aratat unde ne este locul cu adevarat. Prea mici pentru fotbalul mare "Europa" ne-a aratat care ne este locul.
Secretul cu care Steaua vrea sa distruga si Chelsea ' A facut o investitie-record pentru a uimi Europa Neubert e platit la Steaua ca un fotbalist, cu 10.000 de euro lunar, cel mai mare salariu al unui preparator fizic care a lucrat vreodata in Romania.
Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League. ... Dupa miracolul din Scotia, CFR spera sa intoarca scorul din tur, 1-0 cu Slavia Praga, si sa ajunga din nou in grupele Champions League.
Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League. "Obiectivul nostru este sa ajungem in finala Europa League.
Romania, LOCUL 1 in clasamentul coeficientilor UEFA Victoriile obtinute, joi, de Astra, Pandurii si Petrolul in meciurile din mansa a doua a turului II preliminar al Europa League au facut ca Romania sa treaca pe primul loc in clasamentul coeficientilor pentru sezonul 2013-2014.
TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE FINALA LIGII EUROPA:
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Antrenorul Stelei a dezvaluit care este acum obiectivul ros-albastrilor in UEFA Europa League.
Microbistii vor putea urmari la Televiziunea Romana meciurile celor de la Viitorul, FCSB, Dinamo si Astra, pentru accederea in play-off Champions League, respectiv Europa League.
google-analytics.com