Cautare

4126 de rezultate pentru "rezulatae europa league" (2.64 secunde)
Recent, "Rebelii" au reusit sa obtina un onorabil loc 50 in topul clanurilor europene - cea mai buna clasare romaneasca - in conditiile in care stasticile WoT numara, la aceasta ora, 18 113 de clanuri inregistrate doar pe serverele din Europa.
Miercuri, 7 noiembrie, la orele 19:30, una dintre cele mai bune voci si de succes artiste din Romania, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde va sustine un concert de zile mari!
"Aceasta asociatie constituita in 1997 vrea sa creeze o uniune mai stransa intre comunele din Romania, care asociindu-se pot face proiecte viabile si pot accesa fondurile structurale pe care Europa le pune la dispozitie.
In Europa, dar si in alte parti ale lumii.
Alegerile pentru Parlamentul European, din primavara anului viitor, vor fi momentul in care relatia dintre politicienii care-i dispretuiesc pe romani si Europa care nu ne respecta va deveni oficiala", a declarat Gusa.
Liberalii au finaliza luni lista candidatilor pentru colegiile uninominale din diaspora, validand candidatura vicepresedintelui Fortei Democrate, Daniel Zamfir, pentru Europa de Vest, cea a poetului Nicolae Dabija, pentru Europa de Est, si a pastorului penticostal Stefan Movila, pentru America.
In Europa de Est mai sunt tari care se lupta sa-si realizeze aceasta trecere spre democratie", a subliniat vicepresedintele. ... Acum 20 de ani, tarile din Europa Centrala au schimbat cursul istoriei si au directionat-o spre o lume noua, mai echitabila.
Europa redevine socialista Greva americanilor de la Wikipedia din pricina proiectului legislativ din Congresul SUA vizand inasprirea masiva a reglementarilor privind drepturile de autor si campania electorala de peste ocean, atat de diferita de cele europene, iata doar doua din subiectele aprig dezbatute de editorialistii apuseni.
Semnificatia unei vizite Vad ca mai toata lumea se concentraza asupra dimensiunii economice a vizitei premierului chinez la Bucuresti, dimensiune intarita de Forumul de maine, cu premierii a 14 tari din Europa Centrala si de Est.
"Mandri ca suntem Romani!", "Romania Puternica in Europa" si "USL traieste!" sunt cele trei concepte de baza ale campaniei electorale pentru europene ale aliantei PSD-UNPR-PC, trei concepte care trezesc in noi emotii pozitive si reamintesc acestora ca exista nenumarate motive pentru a ne mandri cu faptul ca suntem romani, dar in acelasi timp trebuie sa luptam in continuare pentru o pozitionare cat mai buna la nivelul Uniunii Europene.
Rusia nu inseamna doar gaze pentru Europa. ... De fapt, criza ucraineana este folosita de Washington pentru a slabi Europa. ... Uitati-va la valul de cereri separatiste care loveste toata Europa. ... SUA nu mai este un prieten pentru Europa, ci un adversar.
Pe masura ce Europa Centrala si de Est devine un competitor tot mai serios pentru China in privinta fortei de munca ieftine, investitorii straini se reorienteaza spre aceasta zona, arata un studiu referitor la atractivitatea afacerilor derulate in Europa realizat de compania Ernest&Young.
Un studiu realizat de Lafferty Group - companie specializata in cercetare si consultanta - releva faptul ca Romania se regaseste intre primele tari din Europa care dispun de servicii bancare de calitate, dupa Portugalia si Germania, dar inaintea Poloniei, Ungariei, Frantei, Cehiei, Spaniei si Italiei, acestea din urma clasandu-se pe ultimul loc.
Cel putin asa sustine un studiu realizat de PricewaterhouseCoopers (PwC), care arata ca valoarea investitiilor din industria auto in Europa Centrala si de Est va ajunge pana in 2013 la sase miliarde de dolari, iar Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia si Slovenia vor atrage cea mai mare parte a sumelor.
Consortiul intentioneaza sa construiasca o conducta destinata transportului de gaze naturale din Iran si regiunea Marii Caspice catre Europa, intr-un proiect evaluat la 4,6 miliarde de euro. ... Conducta Nabucco va furniza 25% din gazele naturale consumate de Europa.
Ford vrea sa cumpere uzina Daewoo Craiova pentru a-si extinde capacitatea de productie, astfel încât sa faca fata cererii crescânde din Europa, a spus luni, pentru revista Automotive News, John Fleming, presedinte al Ford of Europe.
Oficialii Ford îsi motiveaza decizia prin cresterea spectaculoasa a vânzarilor si prin preluarea fabricii de automobile de la Craiova. Ford Europa intentioneaza sa înfiinteze o Companie Nationala de Vânzari (CNV) în România, care, din august 2010, va prelua întreaga responsabilitate a activitatilor de marketing, vânzari si service pentru vehiculele Ford, se arata într-un comunicat remis ieri de gigantul american.
În contextul declinului industriei de automobile în Europa, Ford România anunta ca va lua masuri în cazul în care "situatia se deterioreaza". ... Fabricile de autoturisme din Europa îsi închid portile una dupa alta, iar piata da semnale ca nu mai poate înghiti atâtea autoturisme noi ca si pâna acum.
Europa continua sa tremure de frig, dupa esecul reluarii tranzitului gazelor rusesti spre Europa, via Ucraina, Moscova si Kievul acuzandu-se reciproc, in timp ce Rusia isi face aliati, scrie presa rusa de miercuri.
Studiul mai releva ca in timp ce mai mult de 60% dintre companiile din Japonia, China, Singapore pregatesc schimbari radicale ale modelelor lor de afaceri in urmatoarea decada, in Europa, multe companii se bazeaza pe actiunile guvernului pentru impulsionarea economiilor.
google-analytics.com