Cautare

4128 de rezultate pentru "rezulatae europa league" (2.81 secunde)
Proiectul energetic ce va fi dezvoltat de CEZ, de 600 MW, in Romania va fi cel mai mare parc eolian compact din Europa, potrivit reprezentantilor CEZ Romania.
Bursele din Europa si Asia au avut scaderi considerabile.Panica generala la Bursa de Valori Bucuresti (BVB): cotatiile actiunilor s-au prabusit, pe fondul crizei financiare pornite din SUA si al scaderilor altor burse din Europa si Asia.
Jurnalisti din Belarus, Bosnia, Croatia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia au participat, pe 14 mai, la un drive-test organizat de Ford Europa in Germania, in apropierea orasului München.
Fondul Monetar International (FMI) va imbunatati prognoza pentru zona euro cu 0,5 puncte procentuale in 2009 si 2010, astfel incat sa indice o contractie de 4,3% anul acesta si, probabil, o crestere de 0,2% anul urmator, a declarat, seful diviziei pentru Europa al FMI, Marek Belka.
Europa se va indrepta spre un dezastru daca insista pe masurile de austeritate, spune laureatul Nobel pentru economie Joseph Stiglitz. "Azi, Europa vrea un plan coordonat de austeritate. ... Europa are nevoie de solidaritate, de empatie, si nu de austeritate, care duce la cresterea somajului si la accentuarea depresiunii.
Romania nu va intampina dificultati majore ca urmare a problemelor cu care se confrunta unele state din Europa, intrucat Guvernul a decis deja sa continue programul cu FMI, care va asigura Romaniei toate resursele necesare, a declarat seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.
Oficialii companiei spun ca volumul productiei va depinde de cererea de autoturisme de pe piata, dar sunt mari asteptari la Ford Europa cu acest motor. ... "Volumul de productie depinde de ceea ce se intampla pe piata din Europa.
Romania a retrogradat din Grupa I a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, sambata, dupa ce perechea Dudi Sela/Jonathan Erlich a dispus de cuplul Vasile Antonescu/Bogdan Borza, cu 6-3, 6-4, 7-6 (4), iar echipa de tenis a Israelului conduce formatia Romaniei cu scorul de 3-0, la Ramat Hasharon, in meci de baraj.
Turneul european al secretarului de Stat american Condoleezza Rice s-a vrut o refacere a puntii transatlantice fragile spre “vechea Europa“.
E adevarat, Bucurestiul interbelic incerca sa-si merite renumele de "micul Paris" si se straduia sa tina legatura cu Europa, chiar daca era capitala unei tari in buna masura semipatriarhale.
Ca presedinte, marea provocare a sa ar trebui sa fie politica externa, refacerea puntilor cu Europa. "Franta s-a intors in Europa", doar timpul trebuie sa dovedeasca daca declaratia noului presedinte este de bun sau de rau augur.
Zapada si temperaturile scazute din Bucuresti au afectat gazonul de pe Arena Nationala, acolo unde Steaua va juca, pe 16 februarie, cu Twente Enschede, in prima mansa din 16-imile de finala ale UEFA Europa League.
Steaua si-a gasit arma secreta cu care poate trece de Twente, joi, in Europa League, in direct la ProTV, de la ora 20.00.
sa treaca de Chelsea,pentru o calificare de vis in sferturile Europa League. Englezii vin la Bucuresti sa scoata cel putin un egal.
Dupa acest joc, fotbalistii convocati de la Steaua vor pleca spre locul in care este cantonata echipa de club, avand in vedere ca echipa din Ghencea va deschide sezonul mai devreme (16 si 23 februarie, dubla cu Twente, in Europa League).
Aproape toti erau stelisti, asa ca le-a fost drag sa ajute cum au putut si ei ca meciul Steaua - Twente (16 februarie, turul "16"-imilor Europa League) sa se desfasoare in conditii bune.
EUROPA LEAGUE I Twente-Steaua, 23 februarie El ar putea fi SURPRIZA pentru returul cu Twente, dar Stan nu vrea sa riste!
Am nevoie de liniste si patronul mi-a spus ca imi va prelungi contractul, Europa League era doar un bonus, asa ca am parte de toate cele necesare performantei.
Tocmai pentru ca s-a uzat masina de goluri ce cucerea in 2010 Champions League, traieste si ea din amintiri. Ca si noi, care continuam sa ne amagim ca mai avem fotbalul din epoca de glorie a Generatiei de Aur.
Laurentiu Reghecampf intentioneaza sa schimbe radical sistemul de joc la Steaua, desi echipa ros-albastra este lider in Liga I si conduce grupa din UEFA Europa League.
google-analytics.com