Cautare

4133 de rezultate pentru "rezulatae europa league" (2.69 secunde)
Bayern l-a ingenuncheat pe Mourinho Real Madrid si Bayern Munchen au oferit un spectacol de gala in a doua semifinala din Champions League.
Asadar, Steaua joaca anul acesta in Champions League, dar, daca se va mai abate de la regulamentele UEFA in aceasta perioada, decizia se va aplica imediat.
' Stelistii nu vor lua nici un ban daca trec de Dinamo Tbilisi Jucatorii nu vor incasa nici un ban daca o vor elimina pe Dinamo Tbilisi si au promise recompense doar daca ajung in grupele Champions League Bourceanu, Tanase si toti ceilalti elevi ai lui Reghecampf n-au primit nici un ban pentru castigarea titlului si nici nu vor lua vreo prima speciala daca vor trece si de Dinamo Tbilisi.
Champions League: ... Steaua vizeaza a saptea sa participare in grupele Champions League, care ar veni dupa o pauza de cinci ani.
Alan Shearer, pe atunci manager la Newcastle, urmarea impietrit in fata bancii cum echipa sa pierdea cu 4-0 la Liverpool si retrograda din Premier League.
Global Offensive, League of Legends si Hearthstone si Finala Sezonului 3 al Turneului National de League of Legends, informeaza un comunicat al organizatorilor transmis marti Agerpres.
CFR Cluj a pierdut partida cu Randers, 1-2, din runda a cincea a grupelor Conference League, si nu mai are nicio sansa de calificare in faza urmatoare a competitiei.
Real Madrid a castigat pentru a 14-a oara Champions League, dupa o finala superba cu Liverpool. Vinicius a marcat sigurul gol al meciului de la Paris.
CFR Cluj a fost eliminata de Lazio din Conference League, dar clujenii au lasat o impresie buna la meciul retur.
Echipa CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapa a play-off-ului, cu Farul Constanta, dar s-a calificat pentru barajul care asigura prezenta in Conference League.
A fost publicata inregistrarea discutiei dintre arbitrii din camera VAR si oficialii din teren de la meciul disputat sambata in Premier League, intre Tottenham si Liverpool.
UEFA Champions League, grupa A, etapa a 3-a Galatasaray - Bayern 1-3 Au marcat: Icardi '30 (pen.) Coman '8, Kane '73, Musiala '79 Echipe de start:
UEFA Champions League, etapa a 6-a, Grupa F Borussia Dortmund - PSG 1-1 (0-0) Au marcat: Adeyemi 51 / Zaire-Emery 56 Echipele de start:
Europa, dar nu acum Desi echipa lui Petre Grigoras se afla in zona locurilor de cupe europene, oficialii clubului Pandurii sustin ca nu sunt pregatiti pentru o experienta europeana. Pandurii isi propune sa ajunga in Europa abia in sezonul 2012-2013.
Castigatoarea Cupei, Rapid sau Dinamo, intra in playofful Ligii Europa. Daca va trece de el, va ajunge direct in grupele Europa League.
Au inceput grupele Ligii Europa. ... Osmanlispor - Steaua 2-0 Steaua Bucuresti a fost invinsa de echipa turca Osmanlispor, scor 2-0 (0-0), joi la Ankara, in prima etapa a Grupei L a Europa League la fotbal.
Ford Europa spune ca din cauza crizei este nevoita sa ia unele masuri dar nu le da publicitatii. Compania analizeaza posibilitatea producerii noii generatii a Ford Focus in alta fabrica din Europa in afara celei din Germania.
Europa de Est, in pericol din cauza crizei datoriilor Europa de Est risca sa fie grav afectata prin contagiune de criza datoriilor din zona euro, avertizeaza Fondul Monetar International.
ANDREI NICOLAE) Romania este o lume a Rasaritului, iar viitorul nostru nu poate fi altul decat al locului unde ne aflam, in Europa Orientala, a declarat joi vicepresedintele Academiei Romane, Razvan Theodorescu, in cadrul unei dezbateri desfasurate la fundatia lui Adrian Nastase, informeaza Hotnews.
Vestele galbene si pretul ocupatiei americane in Europa (Autor: ... Din 6 iunie 1944, de cand au debarcat in Normandia, americanii ocupa, practic, Europa. ... Nici in timpul Razboiului Rece nu au fost atatea trupe americane in Europa ca acum! Americanii nu si-au propus sa administreze ei direct Europa.
google-analytics.com